SPO: Vučićevi ciljevi su i naši ciljevi!

- Poverenje Aleksandru Vučiću na vanrednoj izbornoj skupštini SNS snažna je podrška nastavku njegove borbe za ubrzane evropske integracije Srbije - kažu u partiji Vuka Draškovića

  • 68

Srpski pokret obnove pruža punu podršku lideru naprednjaka Aleksandru Vučiću, koji je danas jednoglasno reizabran za prvog čoveka SNS, za ostvarivanje svih postavljenih ciljeva, jer su to i ciljevi SPO-a, sopšteno je danas iz te stranke.

"Poverenje Aleksandru Vučiću na vanrednoj izbornoj skupštini SNS snažna je podrška nastavku njegove borbe za ubrzane evropske integracije Srbije, primenu Briselskog sporazuma, nastavku borbe protiv kriminala, korupcije i pljačke, borbe za otkrivanje svih zločina državnog terorizma za vladavine Slobodana Miloševića, kao i borbe za korenite ekonomske reforme", navedeno je u saopštenju.

Za ostvarenje tih ciljeva, SPO pruža punu podršku, jer su to i programski ciljevi te stranke.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    25. januar 2014 | 15:47

    Kratka pamet ili prodana dusa odlucite sami .

  • Srbija-Ubija

    25. januar 2014 | 15:53

    Odvratan čovek i šlihtara kakve SRBIJA NIKADA nije imala!!!

  • Sale

    25. januar 2014 | 16:11

    Spo vise uopste nema ideologiju nego se samo prislepaju onima koji su trenutno na vlasti. Sa svima su bili u koaliciji, ko bi rekao da je ovaj covek vodio nemire 9.marta. malo je reci prodana dusa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA