Vučević: Realni su i vanredni izbori u Vojvodini!

- Aktuelna vlada je uradila dosta i ispunila je svoj maksimum, a mi u SNS želimo još jače da nastavimo sa reformama - kaže funkcioner SNS-a

  • 7

Gradonačelnik Novog Sada i funkcionera SNS Miloš Vučević izjavio je da je jedan od razloga za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora to što je aktuelna republička vlada ispunila svoj maksimum.

Vučević je gostujući u emisiji "Jedan na jedan" na Radio televiziji Vojvodine rekao da je vlada uradila dosta toga dobrog i da Srpska napredna stranka želi da se "još jače nastavi sa reformama u našem društvu".

- Aktuelna vlada je uradila dosta i ispunila je svoj maksimum, a mi u SNS želimo još jače da nastavimo sa reformama - odgovorio je Vučević na pitanje zbog čeg se raspisuju izbori, ako sve stranke vlađuće koalicije ističu da je Vlada radila dobro.

Komentarišući pojedine izjave da postoji realna mogućnost raspisivanja izbora i u Vojvodini, gradonačelnik Novog Sada je kazao da je "politički realno očekivati održavanje izbora za Skupštinu AP Vojvodine u 2014. godini".

Na pitanje zbog čega je Srpska napredna stranka kandidovala svog predstavnika u radnu grupu za pisanje predloga radne verzije Statuta AP Vojvodine, ako SNS neće dati glas za izmenu Statuta, Vučević je kazao da prvo treba sačekati da se vidi da li će ta Radna grupa imati bilo kakav predlog, pa tek onda razgovarati da li će se za taj predlog glasati ili ne.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexb

    28. januar 2014 | 12:03

    E nece da moze da nam ukinete autonomiju, ja sam Srbin i ne zelim da nam ukinu autonomiju, pa da sve pare idu u propali kragujevac. Dve miljarde je iz vojvodine i beograda otislo kroz razne transakcije za fiat i propalu sumadiju da se pokrenu a mi smo nazadovali.

  • Т.М.

    28. januar 2014 | 10:20

    Војводуни укинути аутономију у најбржем року!!!

  • ne lupetajte SNS-ovce

    28. januar 2014 | 17:49

    Niste nam vi dali autonomiju; necete nam je vi ni oduzimati! Ako jos samo malo mozga imate pokusaj te to da shvatite!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA