STEFANOVIĆ: Đilas samo ne priča kako se obogatio!

- Očigledno da je jedina stvar o kojoj Ðilas ne želi da govori ta kako je tokom obavljanja javnih funkcija postajao sve bogatiji svake godine, a građani Srbije sve siromašniji - rekao je potpredsednik SNS Nebojša Stefanović

  • 9

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da je neverovatno da lider DS Dragan Ðilas u brojnim nastupima u medijima jedino seje mržnju protiv predsednika SNS Aleksandra Vučića, a da jedino o čemu ni reč ne kaže to je uvećavanje ličnog bogatstva od kada se nalazi na javnoj funkciji.

- Neverovatno je da svakoga dana slušamo Dragan Ðilasa koji gotovo u svakodnevnim televizijskim nastupima jedino seje mržnju protiv Aleksandra Vučića - rekao je Stefanović.

On je u izjavi Tanjugu, komentarišući današnji nastup Ðilasa na TV Prva, rekao i da je neverovatno da Ðilas, koji svakodnevno gostuje na televizijama i drugim medijima, govori o tome da u Srbji vlada diktatura.

Svoje mišljenje o tome dao je američki ambasaror Majkl Kirbi kao i Evropska komisija koji su jasno hvalili napredak Srbije u svakom smislu, podvukao je Stefanović.

- Očigledno da je jedina stvar o kojoj Ðilas ne želi da govori ta kako je tokom obavljanja javnih funkcija postajao sve bogatiji svake godine, a građani Srbije sve siromašniji - rekao je on.

Za razliku od Ðilasa, dodao je Stefanović, Vučićevo bogatstvo u materijalnom smislu nije veliko, niti ga je uvećavao.

- Suštinsku razliku između njih dvojice vide svi građani Srbije i siguran sam da će umeti da izaberu kakvu budućnost žele 16. marta - zaključio je Stefanović.

Ðilas je danas u emisiji TV Prva "Stav Srbije" rekao i da je Aleksandar Vucicć "neko ko će Srbiju uvesti u dikaturu".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA