SPAVALA SAM SA 40 MUŠKARACA DNEVNO: Jeziva ispovest devojke koju je momak naterao da se bavi prostitucijom! (VIDEO)

Kada je htela da odustane, njen "dečko" joj je sa pištoljem u ruci zapretio da će joj se svašta desiti ukoliko to uradi. Našla se u bezizlaznoj situaciji, pa je ostala, zatočena i u rukama makroa

  • 6

Zahari (14) je devojčica koja je često bila na meti ismevanja u školi zbog tamne kože i naočara. Komentari su bili surovi, a ona nikada nije uspevala da sakrije koliko je to pogađa. Pokušala je da "pobegne" od toga i pronađe prijatelje, a ustvari se uplela u mrežu trgovine ljudima i bila odvedena u Atlantu gde su se nalazili seksualni robovi.

MONSTRUM KONAČNO UHAPŠEN: Albanac prodavao žene, odveo ih u pakao prostitucije!

Dok je bila u školi, ona je pronašla jednu stariju drugaricu, sa kojom je počela da se druži. Međutim, odmah nakon toga je usledilo upoznavanje sa 30-godišnjim muškarcem koji ju je obasipao komplimentima i posebnom pažnjom. Uskoro su počeli da spavaju zajedno, a Zahari nije znala da se radilo o silovanju deteta.

Ubrzo je njen "dečko" počeo da traži nepristojne usluge, molio je da mu pomogne i da zaradi novac koji im treba spavajući sa drugim muškarcima.

- Iako sam ga volela, jedan dan sam mu rekla da ne mogu više. Sve me je bolelo, spavala sam sa skoro 40 muškaraca u jednom danu i bila sam umorna, pa sam mu rekla da ne mogu više to da radim - kaže Zahari.

Međutim, onda se on vratio sa pištoljem u rukama i pretnjom da ukoliko ode od njega svašta će joj se desiti.

Nakon toga ju je odveo u Atlantu sa još jednom tinejdžerkom, da bi mogao još para da zaradi, ali je ona uspela da pobegne.

- Imam tetovažu, svaka od devojaka je imala po jednu, da se zna kome pripadamo. Međutim, sada imam novu - Free to be me (Slobodna da budem svoja) - rekla je Zahari.

(Telegraf.rs / Izvor: express.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    22. jul 2015 | 14:30

    Tužno, stanimo na put trgovini ljudima!

  • IVANA

    22. jul 2015 | 18:55

    Koja LAZ...PA DA JE SPAVALA SA SVIH 40 MUSKARACA I DA JE SA SVAKIM BILA 15MIN...STO JE NEMOGUCE...to je preko 10 sati dnevno.....obici se svuci uradi nesto,nema sanse da je mogla izdrzati tako nesto...koja laz...40 njih dnevno....Ma vaziiii

  • Radmila

    22. jul 2015 | 17:07

    Zlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA