≫ 

Tarzan je bio najsrećniji Beograđanin sve dok svi nisu pisali o njemu: Sada može da ostane bez ikakvih primanja - evo o čemu je reč

Komšije dobitnika nagradnog vaučera od pet miliona dinara bile su raspoložene za priču, ali je njegov otac novinarskoj ekipi - pokazao vrata

  • 12

"Investicija" od 30 dinara, koliko košta sladoled "rumenko", Tarzana Smajlija iz karton naselja na Čukaričkoj padini učinila je milionerom.

Tarzan Smajli iz "kartonskog" naselja na Čukarici dobio 5.000.000 dinara: Kupio sladoled Rumenko i ostao na mestu ukopan (FOTO)

Izvučeni štapić doneće mu nagradu u iznosu od pet miliona dinara, što je vrednost vaučera koji mu je dodelila kompanija „Frikom”.

S nadom da će u domu novopečenog milionera dočekati dobro raspoloženi, novinari Politike su došli u posetu Tarzanu i njegovoj porodici.

Međutim, u ovom naselju ih nisu dočekali raširenih ruku.

- Stavili su ga odmah na "Fejsbuk" da čovek više ne može mirno da spava - požalila se Tarzanova komšinica.

Ona priznaje da bi volela da je nagradni štapić završio u njenim rukama. Istovremeno, strahuje da bi Tarzan mogao da bude skinut sa spiska socijalno ugroženih građana i da tako ostane bez državnih davanja pomoći koji se, kaže ona, do sada izdržavala njegova porodica.

Komšije dobitnika nagradnog vaučera od pet miliona dinara bile su raspoložene za priču, ali je njegov otac novinarskoj ekipi - pokazao vrata.

Foto: Dušan Petrović

(Telegraf.rs/Politika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA