Raširila je noge i u štiklama se pružila na sto REM-a: Optužuju je da srozava institucije, ovo je njen odgovor svima (FOTO) (VIDEO)

REM se skandalizuje nad fotkom, a i dalje emituje bljuvotine!, kaže "Lokica", REM odgovara "da su zloupotrebili njihovu otvorenost"

  • 10

Čuvene noge Jelene Tinske ponovo su se našle u centru pažnje, ovog puta "poslužene" na kancelarijskom stolu Regulatornog tela za elektronske medije (REM), uz obrazloženje da se tako bori protiv rijaliti programa u zemlji.

STROGA PRAVILA ZA RIJALITIJE: Stručnjaci traže da se zabrani učešće osobama sa lošom reputacijom!

Ona je kao autor emisije "Intimni razgovori" ugostila reditelja i bivšeg člana Saveta REM Božidara Nikolića, kada je odabrala nesvakidašnji način da gledaoce uvede u razgovor o umetnosti, Holivudu, rijalitiju...

Tinska se, naime, našla na stolu, u cipelama sa viskim potpeticama, neprimereno raširenih nogu i razgrnute haljine.

- Dakle, mi smo došli da razgovaramo sa veoma važnim čovekom za našu kinematografiju. On je snimio mnogo filmova, takođe je radio kao reditelj i kao snimatelj. Od 1970. se bavi filmom, i meni se nameće pitanje da li je on otkrio Bred Pita ili je Bred Pit otkrio njega, pošto je on dobio svoju prvu i glavnu ulogu u njegovom filmu "Tamna strana sunca". On je sada dobio nagradu za životno delo, iako nije na kraju života. Iako se mi znamo već 50 godina, što je mnogo godina, moj današnji gost je Božidar Bota Nikolić - najavila je razgovor nekadašnja balerina, plesačica, spisateljica, glumica, kolumnistkinja i voditeljka.

Printskrin: Youtube/Jelena Tinska

Printskrin se našao na društvenim mrežama, i ubrzo su počele kritike onih koji smatraju da se na ovaj način srozava institucija koja je odgova Narodnoj skupštini i koja bi trebalo da je tu kako bi kreirala dobar ukus i unapredila kvalitet usluga elektronskih medija.

- Konačno je rijaliti ušao u institucije.

- Baba se raščepila na stolu! "Zlonamerno izvučen kadar"... možda je radila vežbe. Ali zašto na stolu?

- Ovako se bori za ravnopravnost.

- Kakvo ludilo, burazeru! Ko iz ovog našeg Srbistanskog tamnog vilajeta bude izašao psihički normalan, njemu treba dati Nobela.

- Konačno da znamo na čemu se vrši regulacija.

- Totalno srozavanje.

- Ljudi je ľ ovo realno??

- REM ionako ne služi ničemu.

Kritiku na račun REM i brojnih rijalitija imao je i tadašnji član Regulatornog saveta Božidar Nikolić.

- Nisam znao da će biti ovako, ali ja se borim! Treba sad ako uspem da se izborim za drugi mandat, ovde preovlađuju neki zakoni, pravilnici, a ne umetnost. Gore je to kako se Parovi režiraju, nego ono što se snima. Mi smo na dva dana zabranili da TV Happy emituje rijaliti, ali narod se okupio, hiljade pisama smo dobili, ne možeš da veruješ! - objasnio je Nikolić Tinskoj, koji ipak nije dobio drugi mandat u REM-u.

Goran Peković, član Saveta regulatora REM, rekao je za Telegraf da su oni pokazali da su otvorena institucija, ali da je neko iskoristio njihovu dobronamernost.

Printskrin: TV Happy

- To što neko sedi na stolu je etičko ponašanje novinara i zanemarivanje novinarskog kodeksa. Zloupotrebili su naša otvorena vrata, složićete se sa mnom - kratko je prokomentarisao prof Peković.

Jelena Tinska je sa druge strane objasnila da nije kriva ona, jer se u emisiji pominje Nikolićeva borba protiv rijalitija i želja da ga ukine, sa čime se i ona slaže.

- REM se skandalizuje nad fotkom, a i dalje emituje bljuvotine! Nikolić je smenjen jer je borac protiv rijalitija. Ismevali smo taj sadržaj u REM-u, koji ga propagira i dozvoljava - zaklučila je Tinska.

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(S.I. / s.ilic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    19. oktobar 2017 | 16:57

    Ona nije Lokica , bila je član ! Inače Lokica je za nju -, Big DAMA !

  • Jeretik

    19. oktobar 2017 | 17:04

    Jelena , to je borba sa vetrenjacama . Primitivizam je postao drugo ime Srbije .

  • Petar

    19. oktobar 2017 | 18:52

    Taj REM treba ugasiti i onako ničemu ne služi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA