Nišliju Zorana jure izvršitelji, banke i tužilaštvo zbog tuđih dugova! Zbog sulude slučajnosti njegov život postao je PAKAO (FOTO)

Ogorčeni Nišlija objašnjava da ne pamti koliko je dopisa napisao i pragova obio da bi dokazao da nije onaj koga država juri

  • 8

Nišlija Zoran Popović na meti je sudskih izvršitelja, komunalnih preduzeća i javnog tužilaštva iako nikome nije dužan niti je kriv za bilo šta. Njegov jedini "greh" je što živi u Paraćinskoj ulici u niškoj opštini Palilula na istom broju na kome, isto u Nišu, ali u opštini Pantelej, boravi osoba zbog čijih ga dugova i problema sa zakonom jure.

Nišlija dedinu vikendicu pretvorio u laboratoriju za drogu (FOTO)

Ogorčeni Nišlija objašnjava da ne pamti koliko je dopisa napisao i pragova obio da bi dokazao da nije onaj koga država juri.

- Godinama trpim torturu zbog tuđe neodgovornosti. Banke i komunalci traže svoje pare, tužilaštvo mene juri zbog neodazivanja sudskom pozivu upućenom tom čoveku a vrhunac je bio dolazak sudskih izvršitelja koji su mi zapretili da će mi izneti stvari iz kuće i to uz asistenciju policije.

- Zbog njih sam imao i najveće muke jer sam ih jedva ubedio da nisam onaj koga traže. Pet dana nisam spavao strahujući da će mi sa policijom zakucati na vrata dok mi nije stiglo obaveštenje od njih da prihvataju moj prigovor - objašnjava Popović.

Ističe da osoba koja je uzročnik njegovih problema, nikada nije stanovala kod njega.

- Problem je u duplim adresama, jer postoje dve Paraćinske ulice u Nišu. Mislio sam da sam se oslobodio muka kada je pre nekoliko godina toj ulici promenjeno ime. Međutim, iako se ona sada zvanično zove Petra Petrovića, za mene se ništa nije promenilo jer ta osoba, iako joj je to zakonska obaveza, nije ažurirala podatke u ličnoj karti.

- A, kako sve institucije naše adrese dobijaju od MUP-a, on se i dalje vodi u Paraćinskoj. To sam lično proverio i ustanovio da je adresa te osobe izmenjena jedino u biračkom spisku - vajka se ovaj Nišlija.

Tvrdi i da je pokušao da o problemu lično porazgovara sa vinovnikom svega što ga je snašlo, ali da mu se i to obilo o glavu.

- Saznao sam njegov broj telefona, pozvao ga i zamolio ga da ažurira svoju adresu kako ne bih imao više problema. Međutim, on me je obasuo uvredama i pretnjama tako da više ne znam šta da radim - zaključuje Popović.

Daljinac

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokrat

    28. oktobar 2017 | 11:04

    Prijavi policiji uznemiravanje,podnesi KP protiv NN pocinitelja,podnesi tuzbu za uznemiravanje i dusevnu bol...Nepismenom izvrsitelju oduzeti licencu...

  • Milan

    28. oktobar 2017 | 09:55

    Lepo sacekaj te izvrsitelje pusti kerove na njih ili ima polomi ruke i noge pa kad podnesu prijavu valjda ce neko shvatiti da nisu ni trebali tu da dodju

  • Mire

    28. oktobar 2017 | 09:50

    Uzmi advokata podnesi tuzbu protiv izvrsitelja koji su ocigledno nepismeni , morace sve strahove i torture da ti plate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA