≫ 

OSTANI TRUDNA I UDAJ SE: Devojčica (10) iz Srbije napisala koje su joj želje za budućnost! Ovo je poraz cele nacije! (FOTO)

Činjenica je da iz godine u godinu deca sve ranije postaju polno zrela i aktivna, ali nije li malo previše da deca od 10 godina razmišljaju o trudnoći i udaji

  • 7

Da li su želje jedne desetogodišnje devojčice i njena vizija kako vidi sebe u budućnosti poraz svih nas? Jasno nam je da su današnji tinejdžeri napredni u svakom smislu, ali nakon ovog posta na Tviteru, gde se vide želje dece i kako zamišljaju budućnost, čini se da je sve otišlo predaleko.

"BOGATA" DECA RUSIJE: Šepure se u luksuzu, svi im zavide, ali iza njihovih fotki na Instagramu krije se velika prevara! (FOTO)

Činjenica je da iz godine u godinu deca sve ranije postaju polno zrela i aktivna, ali nije li malo previše da deca od 10 godina razmišljaju o trudnoći i udaji, umesto da se igraju sa barbikama.

Ni ostali komentari nisu ni najmanje pohvalni, jer sve želje se uglavnom svode na materijalno bogatstvo i slavu, a glavni cilj je biti poznata ličnost.

- Budi bogati biznismen

- Budi slavna i najlepša

- Vozi se u letećoj limuzini roze boje

- Imaj modernu kuću na tri sprata

- Imaj ajfon x100

- Imaj bazen i bioskop u kući

- Imaj sluge

Izgleda da je život u luksuznoj vili na tri sprata, sa bazenom i bioskopom, sa limuzinom u dvorištu, najnovijim ajfonom u džepu, slugama koje ih dvore, sinonim za sreću današnjim devojčicama. Naravno, ne treba niko sebi da želi siromaštvo, ali ako se podrazumeva da to sve treba da obezbedi bogati biznismen za koga će se udati nakon što ostanu trudne - siromaštvo bi trebalo da bude bolji izbor.

To je poraz svih nas, celog društva, jer mladim naraštajima očigledno nismo uspeli da objasnimo da ove stvari nisu u redu, da ljubav i sreća nemaju veze s materijalnim statusom i da je jedino rešenje i proveren recept za lep život uzdati se u sebe i svoje sposobnosti, biti iskren, graditi prijateljstva, ljubavi jer je takav uspeh jedini pravi i samo vaš.

Ostaje da se nadamo da je u pitanju šala.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bjanka

    10. novembar 2017 | 18:55

    Nisu deca kriva. Sve vide i cuju od roditelja. Svaki roditelj formira svoje dete i utice na njegove zelje

  • Ja

    10. novembar 2017 | 22:06

    Kako očekivati bilo šta drugo kad se svakodnevno hrane mentalnim đubretom. To je rezultat svih reality programa...

  • VESNA

    10. novembar 2017 | 17:19

    Lelelele decoooo.Nije tu sreca decoooo.Svi ti sto to imaju su u dusi veliki nesretnici.Srecu cine Ljubav i male stvari decoooo pamet u glavu ucite radite igrajte se .Srecno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA