Jeziva ispovest vidovite Zorke: Sahranila sam 3 sina, ali sam pre toga predvidela njihovu stravičnu smrt!

Zorka Pucar, poznatija kao "vidovita Zorka", natprirodnim moćima je pomagala mnogima, ali nažalost, trojicu od petorice sinova nije uspela da spase

  • 12

Zorka Pucar, poznata kao vidovita Zorka, izgubila je tri sina koje nije uspela da spase, uprkos natprirodnim moćima kojima je pomogla mnogima. Proročica je u braku sa Radivojem Barbakovim dobila sinove Dejana, Dragana, Pavla i Nebojšu sa kojima je živela u Novom Miloševu, mestu pokraj Kikinde.

Vidovita Marina iz sela kod Leskovca je nova baba Vanga: Hiljade ljudi spava i po tri noći ispred njene kuće da bi ih lečila bioenergijom

Komšije iz Nove Mileševe otkrile su da je proročica tamo doživela jezivu sudbinu, jer joj je najstariji sin Dejan nastradao sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći, sin Dragan je bio ratni invalid koji je preminuo u 44. godini od raka. U februaru ove godine umro je i najmlađi Nebojša (41).

Zorki je sad ostao samo Pavle (43) iz prvog braka i Dragoslav koji ima 28 godina, a kojeg je proročica dobila u drugom braku.

Oni su joj sad jedina uteha.

Proročica je smogla snage da progovori o svojoj tragediji.

- Dok ovo pričam otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju - započinje kroz suze životnu priču Zorka.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Tvrdi da je predvidela porodičnu tragediju.

- Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije hteo da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u Kanjon Morače.

- Dragan je bio vojni invalid, oboleo je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vredan, radio je na građevini. Tragedije sam predvidela, ali nisam mogla da ih sprečim.

- Hvala Bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava koji je uzorno i vredno dete - kaže Zorka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koсовинац

    16. novembar 2017 | 18:05

    Жао ми је свакога ко доживи сличну судбину. Не дај Боже никоме што је онс доживела. Али би требала да престане дс вара народ, као и многи други "видовњаци" и преваранти сличне врсте, који су у служби сотоне. Треба се Богу молити, то је исоравно. Сотона је моћан, привидно помогне, с онда све наплати и то са каматом!!!

  • Maja

    16. novembar 2017 | 17:15

    Ma lipas, nista ti nisi predvidela, da stvarno imas taj dar ubedila bi ih a oni bi ti poverovali.

  • Zlatka

    16. novembar 2017 | 15:55

    G-djo Pucar...Prestanite da se bavite time-cime se sada bavite..i sacuvacete 2 sina koja imate.Jer ko veruje u cika Boga-ne prorice sudbine...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA