Velika akcija policije u Beogradu: Specijalci tri zemlje hapse osumnjičene za najteža krivična dela (VIDEO) (FOTO)

Eksperti tri policije prikazali su znanja, iskustva, metode i tehnike koje koriste prilikom visokorizičnih hapšenja osumnjičenih, kako u zatvorenim objektima, tako i na javnim površinama

  • 7

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za specijalne istražne metode, nemačke Savezne kriminalističke službe i Jedinice za specijalna hapšenja Kraljevine Holandije na združenoj vežbi koja je održana u Beogradu prikazali su veštine i sposobnosti u situacijama visokorizičnih hapšenja osumnjičenih za najteža krivična dela.

Nova srpska uniforma, nikad jača oklopna vozila: Pogledajte kako je izgledala vežba odbrane ambasade u centru Beograda (VIDEO)

- Tokom vežbe eksperti tri policije prikazali su znanja, iskustva, metode i tehnike koje koriste prilikom visokorizičnih hapšenja osumnjičenih, kako u zatvorenim objektima, tako i na javnim površinama -  saopštio je MUP.

Iskustva i znanja stečena tokom ove vežbe doprineće unapređenju rada i efikasnsti pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Odseka za lišenje slobode i privođenja, Službe za specijalne istražne metode.

Foto: MUP Srbije

Služba za specijalne istražne metode realizovala do sada je niz strateško-operativnih poseta sa nemačkom Saveznom kriminalističkom službom i Jedinicom za specijalna hapšenja Kraljevine Holandije, tokom kojih je uspostavljena odlična saradnja.

- Združena vežba organizovana je pod pokroviteljstvom "Projekta za međunarodnu saradnju u krivičnim stvarima, tužilačka mreža Zapadnog Balkana - GIZ“ - navodi se u saopštenju.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    17. novembar 2017 | 16:27

    Sve sami šminkeri,često kad krenu u "akciju" kriminalci im pobegnu ispred nosa! Nije isto vežba i nekakvi krimos naoružan do zuba..

  • Dragomir iz lipovice

    17. novembar 2017 | 19:21

    Dzaba vam sve, koliko ih pohvatate isto toliko sudije ih pustaju na slobodi i tako jovo nanovo.

  • Ko ja

    17. novembar 2017 | 19:12

    Znam. Sprema se velika akcija. Hapsenje kriminalca koji je utekao, dva pistolja, tri metka i dve biljke u saksiji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA