≫ 

Okončana drama u Novom Sadu: Jakšići iseljeni kada su im pajserom provalili u stan (VIDEO)

Porodica Jakšić ranije je organizovala i protest ispred novosadskog suda

  • 20

Porodica Jakšić iz Novog Sada iseljena je nakon što su izvršitelji pajserom obili stan u kom su živeli. Drama je trajala nekoliko sati nakon što su jutros došli izvršitelji, a porodica zapretila da će skočiti sa terase stana. Šokirani prolaznici su odmah pozvali Hitnu pomoć, vatrogasce i policiju.

Drama u Novom Sadu: Porodica Jakšić preti da će skočiti sa terase, stigla je policija, Hitna pomoć i vatrogasci!

- Ovo je Srbija. Sud nas iseljava iz stana koji smo platili. Mi nemamo druge nego da se preselimo u šator ispred suda - rekla je Mirjana Jakšić.

Jedini kontakt sa porodicom bio je kada je Mirjana Jakšić izašla na terasu, koja je prvo pripretila da će skočiti, nakon čega su se u akciju uključili i vatrogasci koji su ispred zgrade razapeli veliki dušek na naduvavanje.

Bulevar Kralja Petra I, Novi Sad

Porodica se zaključala u stan, a novinarima su poručili da su "stigli da ih isele, eto novinarskog priloga, srećan Aranđelovdan".

Porodica Jakšić ranije je organizovala i protest ispred novosadskog suda, zbog najave da će ih izvršitelji izbaciti iz stana koji su uredno platili investitoru.

Medijima se nakon toga, preko Facebooka, obratila Mirjana Jakšić:

Daljinac

(Telegraf.rs/N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svasta

    21. novembar 2017 | 11:44

    Strasno , postali smo veliko NEHUMANO drustvo, nema ni prava ni pravde , osecam se zgadjeno od svega , ljudskost se odselila iz ove drzave !

  • 2

    21. novembar 2017 | 11:45

    Kako se ne boje Boga, da na ovaj sveti dan Arandjelovdan rade ovako nesto i nanose ljudim zlo, u sluzbi sotonske organizacije( Banke)?!

  • Janko

    21. novembar 2017 | 13:55

    Znate sta je ovde problem,osim sto sudije ne rade svoj posao kako treba,sto zbog ne znanja,sto zbog korupcije,sto zbog nebrige i nemanja licne odgovornosti ili ko zna cega jos, je i taj sto samo kod nas Investitor ili vlasnik preduzeca,moze da postane bilo ko! Niko te ne pita da li ti imas cime da garantujes ako se nesto desi,a i zakon je vrlo tanak po tom pitanju. I onda nastupaju "pametni" prevaranti i naivni građani,a onda tragedije... A zakon ne moze da se menja,jer bi onda morale da se uklone milion fantomskih firmi koje inace vode vlast i pisu Zakon...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA