≫ 

Boranka je krenula na Ostrog i slomila nogu: Ubrzo je UMRLA, a porodica tvrdi da postoji samo jedan krivac za to (FOTO)

"Danijela je pala u Novom Pazaru, gde smo se zaustavili da se odmorimo na putu ka manastiru Ostrog. Odmah je prebačena u KBC Kragujevca i utvrđeno je da je slomila desnu butnu kost, kao i da je imala posekotinu iznad kolena"

  • 55

Porodica Danijele Trailović (40), iz borskog sela Donja Bela reka, optužila je lekare u Kragujevcu da su krivi za njenu smrt jer joj zavoj na rani, nastaloj prilikom pada u Novom Pazaru, nisu menjali nedelju dana.

UŽAS U NIŠU: Razbojnik polomio ženi nogu dok je pokušavao da joj otme tašnu!

Oni kažu da je zato došlo do komplikacija, zbog kojih je ova žena preminula, a porodica, iako je obdukcija urađena još 7. novembra, do danas nije dobila obdukcioni nalaz.

- Danijela je pala u Novom Pazaru, gde smo se zaustavili da se odmorimo na putu ka manastiru Ostrog. Odmah je prebačena u KBC Kragujevca i utvrđeno je da je slomila desnu butnu kost, kao i da je imala posekotinu iznad kolena - priča njen muž Novica.

Danijelin otac Mile Ilić kaže da njegovoj ćerki, koja je bila jedinica, zavoj u Kragujevcu nisu menjali nedelju dana. Zato je, misli, rana zagnojila i stanje joj se pogoršalo.

Foto: Telegraf

- Operisali su je u Kragujevcu, ali su joj tada isekli i meso gde je bila rana kod kolena, gotovo do kostiju, posle čega su je vratili u Bor. Iz Bora su moju ćerku uputili u KBC Niš, odatle na beogradsku VMA, ali su je odatle vratili za Bor.

Majka Vera kaže da se Danijelino stanje naglo pogoršalo, pa su je iz Bora opet poslali za Beograd, ovaj put u KBC, gde je i preminula.

- Obdukcija je urađena 7. novembra, ali mi još uvek nismo dobili te rezultate. Sumnjamo da je naša ćerka, koja nije imala dece, žrtva nesavesnog lečenja lekara u KBC u Kragujevcu što ćemo pokušati da dokažemo i sudskim putem - kaže Vera.

S druge strane, dr Goran Joksimović, direktor Opšte bolnice u Boru kazao je da su Trailovićevu, čim je dovezena u borsku bolnicu, odmah hteli da vrate u kragujevački KBC.

- Međutim, u Kragujevcu nisu želeli da je prime nazad, iako je ona kod njih operisana. Mi smo učinili sve što smo mogli, ali smo Trailovićevu, na kraju, ipak morali da uputimo u niški KBC, pa u Beograd, gde je ova žena i preminula - kazao je dr Joksimović.

U kragujevačkom KBC nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj.

Daljinac

(R.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuga

    10. decembar 2017 | 17:39

    Kada narod bude uzeo pravdu u svoje ruke mozda ce se iz Ministarstva zdravlja dozvati pameti.

  • Srboljub

    10. decembar 2017 | 14:06

    Brate, jeeeza? Ko koga ovde leči, krije, ubije pitaj boga? E zemljo Srbijooo? Ajd'' ko sme kod doktora u Srbiji???

  • Goran

    10. decembar 2017 | 15:09

    Bice uslovna , ili oslobadjajuca, nema trece za doktore, ZASTICENI BELI MEDVEDI???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA