INTERNET SKANDAL SE ŠIRI: Devojčice i dalje masovno masturbiraju uživo da bi imale što više pratilaca, roditelji nemoćni

Ovaj Fejsbuk fenomen predstavlja ništa drugo do oblik onlajn prostitucije

  • 6

Izgleda nema toga što neko ne bi uradio za jedan lajk. Prikupljanje lajkova otišlo je predaleko, posebno među devojčicama i tinejdžerkama. Nije neuobičajeno da tinejdžeri bukvalno skoro svaki trenutak svog života dele sa prijateljima na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru putem raznih video poruka, slika i statusa. A među urbanim devojčicama pravi je hit i merilo popularnosti postalo devijantno prelaženje s reči na dela. Pokazivanje intimnih delova tela, snimanje samozadovoljavanja, pa čak i nuđenje seksualnih odnosa, bez dlake na jeziku, čini da ovaj novi Fejsbuk fenomen bude zaista zastrašujuć - jer je zbog lajkova.

BEOGRADSKE MALOLETNICE NAŠLE NOV NAČIN DA ZARADE: Devojčice od 15 godina se nude na porno sajtovima

Novim Sadom svojevremeno je odjeknula priča o M. K.  (21), koja je spremna sve da uradi za lajk. Njena opsednutost lajkovima dovela je do toga da je spremna da pozira pred kamerom potpuno naga ako prikupi dovoljan broj lajkova. Kada su je upitali šta bi sve uradila za lajkove odgovorila je "nebo je granica".

Novu šokantnu modu među maloletnicama najbolje ilustruje parola koju je na svom Fejsbuk profilu napisala izvesna T. M. (18). U njoj, uz obilje gramatičkih grešaka,otprilike stoji: "Meni je jako potrebno što više lajkova na stranici, pa ću zato da radim sve što vi želite".

Foto: Profimedia

GRUDI, VAGINA, SAMOZADOVOLJAVANJE

Nakon ove izjave, pomenuta devojčica postavila je fotografiju svojih golih grudi. Ona je tada obećala da će onog trenutka kada bude imala 1.000 članova, sledeća na repertoaru biti, ni manje ni više, nego njena vagina! Kada je T. M. postigla cilj, ne samo da je ispunila svoje obećanje, nego je, željna dodatnih lajkova, objavila, malo je reći skandalozni, jednominutni video na kojem se, prema uputstvima onih koji su bili "tako dobri" da lajkuju njenu stranu - samozadovoljava.

Među tinejdžerkama je velika popularnost ovakvih Fejsbuk profila, a to je na Fejsbuku povuklo i sve češće otvorene prljave muške ponude. Tako je izvesni M. J. gorepomenutoj i sličnim devojčicama za izvesne protivusluge seksualne prirode ponudio, na primer, da budu VIP gošće na ekskluzivnim žurkama u čuvenim gradskim klubovima, povedu drugarice i "bleje" u separeu ili svojom "ničim izazvanom" lepotom zarade čitavih 20 evra za veče.

Foto: Profimedia/Panthermedia

ONLAJN PROSTITUCIJA

Većina devojčica koje su se upustile u opasnu igru s novim Fejsbuk fenomenom, koji na izvestan način predstavlja ništa drugo do oblik onlajn prostitucije, nije imuna na ovakve ponude. Jedini problem predstavlja to koliko je muškarac za svoje zahteve spreman da ponudi novca. Zapravo, koliko je koja od očigledno egzibicionistički nastrojenih klinki "skromna" kada se njeno pružanje usluga dovede u pitanje.

Na Fejsbuk profilu izvesne E. K. osvanula je njena prepiska. Ona je odbila ponudu I. R. da ga oralno zadovolji za 350 kuna (oko 5.500 dinara). Pošto joj on u roku od desetak minuta ponudi 100 evra više, ona ga, plašeći se da neće dobiti ni toliko, pita: "Je l' vredi još ona ponuda?"

Foto: Profimedia, Alamy

NESIGURNE EGZIBICIONISTKINJE

Ovakvo ponašanje, uglavnom maloletnih devojčica, psiholozi objašnjavaju velikom nesigurnošću, karakterističnom za adolescentski period. Mladi su tada spremni sve da urade ne bi li se uklopili u društvo. Tada, dobar broj njih, ima i egzibicionističku crtu karaktera, ali, srećom, ta crta ipak nije dominantna kod svih devojčica.

Kao drugi najčešći razlog ovakvog ponašanja navode se roditeljska nebriga, oličena pre svega u zanemarivanju dece zbog jurnjave za novcem, kao i društveno-ekonomske promene, karakteristične naročito za društva u tranziciji.

Prvi put se slučaj ovog tipa pojavio pre nekoliko godina, kada su društvene mreže zaposele svaki segment naših života, ali uprkos neprestanom trudu nadležnih institucija i apelima da roditelji vode računa šta im deca rade - problem ne jenjava, samo se širi. Jer, internet je nemoguće zaustaviti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • riggi

    5. januar 2018 | 19:26

    A sto sad nema foto video?

  • Mila

    5. januar 2018 | 20:32

    Majke dozovite se u pamet. Posvetite se deci a ne karijeri

  • Brk

    5. januar 2018 | 19:04

    Internet i svakakve gluposti na tv-u upropastise drustvo ne samo decu. Srbija je izuzetno primljiva na te stvari jer narod nema novca da putuje da izadje negde van a kuci ti ostaje neki ekran pa ti biraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA