≫ 

Mirko Alvirović preminuo u 72. godini (FOTO) (VIDEO)

Izgubio najvažniju životnu bitku

Mirko Alvirović, poznato televizijsko lice, automobilista, autor i voditelj emisije SAT, preminuo je danas u 72. godini, posle duge i teške bolesti.

Oglasio se Mirko Alvirović povodom pisanja da se bori za život: Svima je poručio jednu stvar!

Poznati voditelj se šest meseci lečio na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. On je još letos operisan u Nemačkoj, ali je nakon zahvata lečenje rešio da nastavi u Srbiji.

Mediji su pre par meseci pisali da je poznati voditelj teško bolestan, a on je u februaru u izjavi za Telegraf.rs rekao da je "dobro i da nema potrebe za tolikom brigom".

Printskrin: Youtube/Ivan Zeljkovic

Mirko Alvirović je u emisijama SAT savetovao vozače kako najbezbednije i najbrže da stignu do željene destinacije, upozoravao na rupe i radove na putu. Emisije je uvek vodio umerenim glasom, ali jedna emisija se razlikuje od svih. Naime, Alvirović je u jednoj emisiji pokazao ljutitost i bes kada je ugledao pun autobus koji mimo propisa prelazi preko prilično oštećenog mosta.

On je sa svojom ekipom znao danima da putuje do neke destinacije, kako bi gledaocima pokazao šta ih sve očekuje na putu. Često je izveštavao sa svetskih sajmova automobila.

Printsrkin: Youtube/RT Caribrod

Alvirović je rođen u Drvaru, a poslednjih 28 godina radio je kao domaćin najgledanije emisije o automobilizmu na ovim prostorima, SAT. Bio je omiljen među gledaocima, a njegovu emisiju osim vozača vole i turisti, koji zahvaljujući njoj dobijaju brojne informacije. Pored nekoliko časopisa i emisije SAT, Alvirović je stvorio i NAVAK - Nacionalnu vozačku akademiju, prvu školu bezbedne vožnje u Srbiji.

Podsećamo, u subotu je preminuo jedan od prvih i najpoznatijih izveštača vremenske prognoze na našim prostorima Kamenko Katić u 83. godini života.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MareMunze

    1. april 2018 | 15:59

    Ostavio je trag u zivotima vozaca mnogo generacija, pamticemo ga jos dugo...

  • Crni

    1. april 2018 | 17:15

    Veliki gubitak, hvala ti za sve predivne emisije u kojima si me kao magnetom privlacio, pocivaj u miru dobri covece, nek te andjeli cuvaju...... saucesce porodici..

  • Marko

    1. april 2018 | 16:12

    Bio je jedan od najboljih voditelja sat,gledao cesto njegove emisije i patrole do Grcke i Crne gore itd.Iskreno saucesce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA