Izašla je iz prodavnice, a sekundu kasnije završila krvava: U sudaru automobili poleteli na niški trotoar, pokošena žena pešak (FOTO)

Od siline udarca putniučko i taksi voziloi su sa kolovoza završili na trotoaru i povređena je slučajna prolaznica

  • 3

Nišlijka R.M. (66) povređena je danas oko 11 sati u saobraćajnoj nezgodi na uglu ulica Dušanove i Pop Luke Lazarevića. Nesrećna žena je bila kolateralna žrtva sudara u kojem su učestvovali taksi vozilo "volvo" kojim je upravljao dvadesetjednogodišnji vozač i automobila "fiat siećento" koji je vozila tridesetpetogodišnja žena.

Jagodina pod opsadom, niko ne može u grad bez detaljne kontrole i specijalne dozvole: Čeka se dolazak 2.000 "Anđela pakla" (FOTO)

Prema rečima očevidaca, od siline udarca oba vozila su završila na trotoaru a taksi je pokosio ženu koja se zatekla na mestu udesa.

- Ta žena je izašla iz prodavnice kada je udario taksista. Bilo je strašno, žena je bila sva krvava.... Odvezla je Hitna pomoć, izgledalo je da je teže povređena - kazala je svedokinja saobraćajne nezgode.

Najobičniji odlazak u prodavnicu zavrešio se užasno, kada je na ženu pešaka naletelo taksi vozilo Foto: Telegraf/D.K.

U niškom Kliničkom centru saopšteno je da je povređena žena na dijagnostici i da još ne mogu da se izjasne o stepenu njenih povreda. Policija je obavila uviđaj, uzrok nesreće se utvrđuje.

(Telegraf.rs/D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA