≫ 

Bogoljub Karić plesao, klečao i igrao u voziću! Bio je najveseliji na 1. rođendanu najmlađeg unuka Petra (VIDEO)

- Želim da podelim sa vama ovo radosno veče, kada smo proslavili prvi rođendan našem unuku Petru, Daninom i Nikolinom sinu! - napisao je Karić

  • 1

Srpski biznismen i političar Bogoljub Karić proslavio je prvi rođendan svog unuka Petra i to u Vranju, a video zabave uz trubače, raspevane goste i raspoložene domaćine završio je i na društvenim mrežama.

Bogoljub Karić pohvalio Beograd na vodi: "Ovo je najveći projekat u Evropi"

- Želim da podelim sa vama ovo radosno veče, kada smo proslavili prvi rođendan našem unuku Petru, Daninom i Nikolinom sinu! Prva godina života našeg najmlađeg unuka Petra bila je lepa, vesela i srećna. U srpskom Vranju, gradu punom pesme, igre i veselja, gradu Bore Stankovića, upoznao sam mnogo predivnih ljudi. Obišao sam ceo svet i mogu da kažem sa sigurnošću, da nigde ne mogu da vam pokažu takvo gostoprimstvo i prirede takvo veselje, kakvo mogu u Vranju!!! - napisao je Karić i dodao da je imao prilike da prošeta gradom i da se susretne sam sa srećnim, nasmejanim licima.

Karić se zahvalio i porodici Stojiljković, na divnoj organizaciji proslave prvog rođendana njihovog zajedničkog unuka Petra.

Na proslavi je dominirala i njegova supruga Milanka, a vidi se da je taj dvojac bio zadužen za usijano raspoloženje jer su sve vreme pevali, plesali i pozdravljali zvanice.

Video pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA