Milan Jevđić nas je sve ubedio da nema nikoga na svetu, a sada se pojavila njegova slika sa - bratom?! (FOTO)

- Koliko god se život trudio da nas razdvoji, mi smo uvek nalazili način da se spojimo - napisao je Jevđić ispod fotografije

  • 11

Ono što je najviše potreslo javnost u Srbiji u priči studenta Milana Jevđića je što je ostao sam na svetu. Po strani siromaštvo na koje se žalio - pare će se uvek naći. Po strani stan na koji se žalio, a koji je nazvao "vila promaja" - i drugi stan će se uvek naći. Ali, zamena za porodicu - teško. Međutim, kao što je mnogo toga bilo sumnjivo u njegovoj ispovesti, Milan je i sada objavio fotografiju koja "baca" sumnju na sve što je rekao.

Milan Jevđić je prvo rastužio Srbiju, zatim je podelio, a sada opet iznenadio kada se skinuo i okačio fotku na Instagram (FOTO)

Jevđić je u toku noći na svoj Instagram profil postavio fotografiju na kojoj je sa bratom, iako je pričao da nema nikoga.

- Koliko god se život trudio da nas razdvoji, mi smo uvek nalazili način da se spojimo. Srećan ti 18. rođendan, brate, želim ti da se uvek smeješ, to je jedino što ti niko nikad ne može oduzeti - napisao je Jevđić pored slike.

Možda mladića, koji slavi rođendan, samo od milošte zove "brate", ali ako je suditi po onome što je napisao ispod slike, rekli bismo da se tu radi o stvarnoj krvnoj vezi.

Fotografija koju je Jevđić objavio na svom Instagramu/ Foto: Instagram/ Printskrin

- Nemam komentar na to - rekao nam je Milan kada smo ga pozvali.

Jevđić je početkom marta do kraja ogolio svoj život i u emisiji "Život priča", Tanje Vojtehovski i ispričao da su ga roditelji napustili i da je sada sam na svetu, da mu najteže pada samoća, da živi u "vili promaji" u koju odlazi samo da prespava, da nema šta da jede, a da je povrh svega toga odličan student na beogradskom Medicinskom fakultetu na kom samo ređa desetke.

Milan u teretani/ Printskrin: Instagram/Jevdjic Milan

Samo dan kasnije, počele su spekulacije, a javili su se i brojni ljudi koji su pokušali da obore Milanovu tužnu priču tvrdnjama da su upravo oni bili njegovi dugogodišnji sponzori. Pomoć su skoro svi, kako su rekli, Milanu uskratili jer pije i kocka se.

Jevđić je sve ove navode negirao i javnost, zapravo, nikada nije saznala šta je prava istina.

VIDEO: Majka zloupotrebila decu za skupljanje pomoći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.

    24. jul 2018 | 13:40

    Evo budećeg ,,doktora" za uzimanje mita pacijentima ....1000 posto...

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    24. jul 2018 | 12:52

    Utvrditi Činjenicno stanje i ako je obmanuo javnost u zatvor 20 godina

  • Dusadusa Dusadusa!Dusan

    24. jul 2018 | 13:25

    Јевђић,одвратан је!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA