Karambol u Nišu, 15 povređenih, među njima i deca: Vozač "fijata" otvorio vrata, biciklista naleteo na njih, autobus na njega, pa je nastao haos (FOTO)

Na mesto nesreće izašle su tri ekipe Hitne pomoći

  • 7

Petnaest ljudi, od kojih petoro dece povređeno je danas oko 12 sati u saobraćajnoj nezgodi u Pantelejskoj ulici u niškom naselju Jagodin mala.

Motociklista sleteo s puta kod Požege i probio ogradu: Devojka poginula na licu mesta, lekari se bore za njegov život

Do nezgode je došlo tako što je vozač "fiata" pik ap, niških registarskih tablica koji se parkirao na trotoaru otvorio vrata u nameri da izađe, i na taj način se isprečio pedesetdvogodišnjem biciklisti koji se kretao kolovozom iz pravca niškog naselja Pantelej prema centru grada.

Foto: Telegraf

Biciklista je pao, a autobus koji saobraća na relaciji "Železnička stanica - Somborska" koji se kretao iza njega, naglo je zakočio kako ga ne bi pregazio, usled čega su putnici popadali po podu.

Kako saznajemo u niškoj Hitnoj pomoći na svu sreću niko od putnika nije teže povređen.

Foto: Telegraf

- Na mesto nesreće izašle su tri ekipe jer smo obavešteni da ima dosta povređenih. Odrasli su prebačeni do Urgentnog centra a deca na Kliniku za dečju hirurgiju. Svi imaju povrede zadobijene prilikom pada na pod autobusa, radi se o nagnječenjima i manjim ranama. Takođe, i biciklista je zadobio lakše povrede, on je odbio našu pomoć – saopštio je Dragiša Aleksić, šef dežurne ekipe Hitne pomoći.

Foto: Telegraf

Policija je potvrdila saobraćajnu nezgodu i saopštila da je u toku uviđaj te da je o ovom događaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

VIDEO: Strašni sudar kod Borče, vatrogasci morali da intervenišu

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    27. jul 2018 | 14:25

    Budale otvaraju vrata ne gledajuci u retrovizor. Bitno da on zavrsi svoj posao a sto neko moze da se natakne na vrata to nije bitno. Bas juce sam imao istu situaciju dok sam vozio kombi, ladno otvorio vrata covek i izlazi napolje, ja na volan ulevo da ne udarim u vrata i njega. Sva sreca nikog nije bilo iz suprotne trake inace bi se direktno zakucao i ja bi bio kriv jer bi ovaj otisao sa mesta nesrece. Kako da dokazem da je neki ludak otvorio vrata i izasao a ja izbegavao nesrecu?

  • Elstepy

    27. jul 2018 | 14:11

    Sta biciklista radi sa desne strane??????

  • Dejan

    27. jul 2018 | 14:17

    Vozač sam. Najviše što mrzim,to je kad otvaraju vrata,a ne gledaju da li ide neko iza njih. Za čega im služi retrovizor? Treba tada stati i dobro izmlatiti vozača. Za ovo bih ga odero od kazne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA