≫ 

Jagodinka slavila 18. rođendan, a torta joj je bila anđeo od 2 i po metra u zlatnoj haljini sa njenim likom: Neki kažu da je kul, drugi da je kič (VIDEO)

"Slavljenica je želela da izgleda kao anđeo, sa njenim likom u zlatnoj haljini"

  • 45

Veliki broj zvanica, muzika i brdo hrane, slika su proslave osamnaestog rođendana jedne devojke iz Jagodine, ali centralni deo fešte bio je oko torte visoke skoro dva i po metra, u obliku anđela sa likom slavljenice.

Sin gastarbajtera iz Subotice za 18. rođendan dobio fensi "mečku", roditelji suzama kupali auto, pa je radio-voditelj dodatno usijao proslavu (VIDEO)

Anđeo sa krilima, u dugoj zlatnoj haljini posutoj crvenim laticama, torta je kakva se retko viđa. Upravo zbog toga, ovo delo izazvalo je pažnju mnogih, naročito na društvenim mrežama.

Printksin: Facebook/Foto Milan Jagodina, Vlada Krkic Folija

Bojana Mitić je pravila ovu tortu i objasnila nam je kako su tekle pripreme.

- Pošto je ćerka naših prijatelja pravila osamnaesti rođendan, dogovorili smo se da joj napravimo predivnu tortu. Slavljenica je želela da izgleda kao anđeo, sa njenim likom u zlatnoj haljini. Dogovor i planovi pali su pre nekoliko meseci, a samo za figuru bilo je potrebno preko dve nedelje - ističe Bojana.

Kako nam je objasnila, iako izgleda kao da je napravljena od nekog jačeg materijala, torta je ipak bila skroz jestiva sa fontanom od čokolade.

- Potrudila sam se da sve bude savršeno i onako kako smo se dogovorili. Figura anđela je u potpunosti bila jestiva, napravljena od modeling čokolade. Kada je završena bila je visoka skoro dva i po metra - ističe Bojana.

Tortom su se svi oduševili, a kada je uneta u salu svi su se latili se telefona kako bi je snimali i slikali. Ovo je, kako kaže Bojana, bila odlična prilika da pokaže šta sve može modelinga čokolada da napravi ali i šta sve je ona sama sposobna da uradi sa sastojcima.

Printksin: Facebook/Foto Milan Jagodina, Vlada Krkic Folija

Na društvenim mrežama mišljenja su podeljena, dok neki oduševljeno komentarišu tortu, nekima se nije svidela i smatraju da je potpuno nepotrebno imati toliku tortu.

"Kič i neukus, uopšte mi se ne dopada. Izgleda kao neka svetkovina u Hondurasu "napisao je jedan korisnik na Fejsbuku, dok je drugi dodao na to da mu torta izgleda previše jezivo. Ipak bilo je i onih koji su oduševljeno čestitali Bojani koja je napravila tortu.

VIDEO Ovako je izgledala Anastasijina slavljenička torta:

(M.Antonijević/ m.antonijevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloica

    3. avgust 2018 | 14:44

    Polusvet. Rade crnacke poslove po belom svetu, zive bedno, gledaju svaki evro da ustede da bi se rasipali parama kad dodju u zavicaj za odmor. Jer vazno je da te vide komsije da imas I da se bahatis. Jadni smo i bedni

  • Dd

    3. avgust 2018 | 14:48

    Grozno i jezivo!Zamislite scenu,kreću sa sečenjem torte,i to prvo od glave!Horor!Vrhunac neukusa!

  • Suza

    3. avgust 2018 | 15:16

    Sečeš glavu, noge, ruke, krila...serviraš nekome oko, nos, deo zadnjice....morbidno. Svojevremeno je bio hit lepljenje slika svetaca na tortu za slavu. Pitam se samo koja budala bi uzela nož da iseče tortu na kojoj je slika ili ovo gde treba očigledno da budeš sadista da isečeš kopiju slavljenice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA