Putnike za Bar voze autobusom: Voz ne saobraća do četvrtka

Vozovi ne saobraćaju od Lazarevca do Prokopa zbog radova na pruzi u Resniku, a do četvrtka putnike će na ovoj relaciji prevoziti autobusi. U sastavu vozova kola za prevoz praćenih automobila neće saobraćati

  • 2

Zbog radova na pruzi u Resniku doći će do izmene saobraćaja vozova na barskoj pruzi. Od danas do četvrtka putnici će se od Lazarevca do Topčidera, umesto vozom, voziti autobusom.

Radovi u Resniku potpuno menjaju železnički saobraćaj, a ovo su novi polasci (DETALJAN SPISAK)

- Za putnike jutarnjih međunarodnih vozova koji polaze iz Bara za Topčider u 8.20, kao i za putnike koji iz Topčidera za Bar polaze u 9.21, biće organizovan autobuski prevoz između stanica Lazarevac i Topčider - kažu iz JP "Srbija voz". - U sastavu ovih vozova kola za prevoz praćenih automobila neće saobraćati.

Večernji međunarodni voz koji polazi iz Bara za Topčider u 19 časova, danas i sutra, kao i večernji međunarodni voz koji iz Topčidera za Bar polazi u 21.21, saobraćaće u redovnom sastavu, pomoćnim prevoznim putem preko Male Krsne, Lapova, Kraljeva i Užica.

Zbog prevoza praćenih automobila voz ne saobraća kroz stanicu Požega.

I putnike koji do Bara iz Subotice idu međunarodnim vozom "Panonija", od Lazarevca do Prokopa voziće autobus. Voz koji iz Užica za Beograd centar polazi u 10.10, kao i voz koji iz Beograd centra za Užice polazi u 15.35, saobraćaće do i od Bele Reke.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA