Uznemirujući snimak zverskog maltretiranja psa kod Užica: Momak u vojnoj uniformi najbrutalnije šutira psa i lomi mu vrat (VIDEO)

Do koje mere može da ide ljudska bezdušnost?

  • 77

Na Instagram stranici "Fondacija Pokret Levijatan" pojavio se još jedan uznemirujući snimak zverskog maltretiranja pasa.

Naime, na snimku se jasno vidi i čuje, kako mladić u vojnoj uniformi prilazi psu, mazi ga, a zatim ga podiže i nabrutalnije udara nogom u glavu.

Uznemirujući snimak iz Bačke Palanke: Dete jezivo zlostavlja mačku dok roditelji snimaju i smeju su. U komentarima pišu da je jadna životinja mrtva! (VIDEO)

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

!!!UZNEMIRIJUĆI SNIMAK!!!! (TON) Molimo vas da pažljivo pogledate ovaj uznemirujući snimak zverskog nasilja sa potencijalno smrtnih ishodom. Po našim informacijama radi se o pripadnicima Vojske Srbije, na drugom delu snimka je,kako nam kažu, P.I. (25 god) iz sela Zlakusa pored Užica. Na snimku se jasno vidi da je u pitanju vojni objekat. Mi smo uvereni da će Vojska Srbije ispitati sve okolnosti slučaja i utvrditi da li se radi o njenom pripadniku i shodno tome preduzeti sve mere predvidjene zakonom i pravilima službe. Vojska svake države je jedan od stubova stabilnosti iste. “Vojnici” sa ovih snimaka su sve sem stabilni, psu sa drugog dela snimka je pukao vrat iz udarca. Tražimo pravdu! CEO SNIMAK NA IGTV-u. #levijatan #pokretlevijatanОбјава коју дели Fondacija Pokret Levijatan (@levijatanudruzenje) дана

 

Pretpostavlja se da se ovaj jezivi incident dogodio u vojnom objektu.

Kako navode iz pokreta Levijatan, pas je zadobio teške povrede i polomljen mu je vrat.

Ipak, kako su nam rekli iz Vojske Srbije, oni nisu videli snimak i zamolili su nas da im pošaljemo isti kako bi utvrdili o čemu je reč.

- Ako se ustanovi da je to kasarna i da je vojnik zapravo nasilnik, on će sigurno biti sankcionisan - istakli su iz ove ustanove.

(Telegraf.rs/K.B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pomozimo mesancima

    12. septembar 2018 | 21:50

    Sram te bilo uniforme koju nosis bednice kukavicki! Koga bi ti branio kukavice? Molimo Levijatan da nas informisu o rezultatima istrage ovog slucaja. A tebi sinko zelim da se sretnemo. Ja cu rado biti pas a ti pokusaj ovo isto da mi uradis,da vidimo koliko si hrabar! Danas pas, sutra covek, opasnost po drustvo!

  • ljubisa

    12. septembar 2018 | 21:47

    bedo neljudska kako li ti spavas sta je u toj tvojoj jadnoj glavi skote nesrecni sta ti je to stvorenje uradilo da ga tako ubijes BILO BI LEPO DA TE POSETE MALO OVI MOMCI IZ LEVIJATANA

  • NekoKo

    13. septembar 2018 | 09:30

    Ovaj će od Levijatna naučiti šta je pravi ratnik i to vrlo brzo. Nije svestan šta ga čeka, a verovatno ni šta je Levijatan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA