≫ 

Uznemirujući snimak iz Bačke Palanke: Dete jezivo zlostavlja mačku dok roditelji snimaju i smeju su. U komentarima pišu da je jadna životinja mrtva! (VIDEO)

Ovaj snimak zatekao je i članove Udruženja Levijatan koji često gledaju slične izlive brutalnosti nad životinjama

  • 69

Dok se svi još oporavljamo od monstruoznog čina Stevice iz Kikinde koji je namamio mačku, pa je obesio, na Instagram stranici "Fondacija Pokret Levijatan" pojavio se još jedan snimak maltretiranja, ali ovog puta je u pitanju malo dete koje muči nesrećnu životinju dok odrasli kroz smeh sve snimaju mobilnim telefonom. 

Naime, na snimku se vidi dete koje sedi na travi i drži mačku, davi je, baca na zemlju, guši i čupa. Da nesreća bude veća, sve to su snimali ljudi koji su kroz smeh propratili celi događaj.

Mladić iz Kikinde se "pohvalio" trofejom: Namamio mačku u krilo, pa je obesio i sve to slikao (FOTO)

Kako navode članovi Levijatana, ovo zlostavljanje dogodilo se u mesto kod Bačke Palanke.

Ipak, jasno je da roditelji ne mare preterano za ponašanje svog deteta. Na snimku se u jednom trenutku vidi ženska osoba, koja rukom pokazuje na mačku, dok se neko u pozadini smeje.

Pratioci "Levijatana" najstrašnije su osudili ovaj čin. Ne dete, roditelje.  Čak navode da je nesrećnoj mački pukla kičma i da je ubrzo preminula.

- Ne možemo sa sigurnošću da potvrdimo šta se dogodilo sa mačkom. Prema našim informacijama sve ovo su snimali roditelji, a u ponedeljak ćemo podneti i prijavu - rekli su za Telegraf iz "Levijatana".

Prenosimo vam neke od komentara u celosti:

"U ovakvim situacijama dete nikad nije krivo, jer ne zna kako da se ophodi, misli da je igračka. Zato roditeljima treba lupiti novčanu kaznu, pa će malo više obraćati pažnju na decu."

"Strašno! Ne razumem ovo nikako! Ne razumem koji roditelj ovo može gledati i dopustati! Nije ni čudo što ima sve više i više monstruma kad ih monstrumi odgajaju! Ovo dete je malo, ali je svejedno previše grubo i da se sa igračkom tako ponaša!"

"Uvek sve ide od roditelja!!! Od malih nogu se uči odnos prema ljudima i životinjama!!! Ne mora da ih voli, ali mora da ih poštuje kao svako živo biće!"

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Grupa momaka muči mačku

(K.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    1. septembar 2018 | 10:59

    Procitala sam komentar..."dete misli da je igracka"... pa ni sa igrackom ne treba tako da se ponasa, to je uvod u ovakve scene. Roditelje kazniti i novcano i zatvorski, a svakako ukljuciti i psihijatriski nadzor i za dete i za roditelje. Moje dete od 2 godine ima psa i prvo sto je naucilo je da je to zivi stvor... sa kojim treba da postupa upravo onako kako bi zelelo da drugi postupaju sa njim.

  • Giga

    1. septembar 2018 | 00:29

    Pa ako ovako malo maltretira zivotinje kad poraste nastradace ti baksuzi sto ga snimaju. Ima da izraste u psihopatu. Komplet porodica kod psihijatra.

  • Ti

    1. septembar 2018 | 11:35

    Mali psiho u velikoj najavi! Kad sutra to uradi ovim debilima što se smeju,dal će se smejati isto tada,a?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA