Vojnik koji je mučki zlostavljao psa i polomio mu vrat izbačen iz vojske: Više puta opominjan zbog agresije, a ukrao je i uniformu (VIDEO)

Kako navode iz pokreta Levijatan, pas je zadobio teške povrede i polomljen mu je vrat

  • 27

Na Instagram stranici "Fondacija Pokret Levijatan" juče se pojavio još jedan uznemirujući snimak zverskog maltretiranja pasa. Zbog pretpostavke da je glavni akter vojno lice i da se jezivi incident dogodio u vojnom objektu, oglasila se i Vojska Srbije. 

Naime, na snimku se jasno vidi i čuje, kako mladić u vojnoj uniformi prilazi psu, mazi ga, a zatim ga podiže i nabrutalnije udara nogom u glavu.

Uznemirujući snimak zverskog maltretiranja psa kod Užica: Momak u vojnoj uniformi najbrutalnije šutira psa i lomi mu vrat (VIDEO)

Kako navode iz pokreta Levijatan, pas je zadobio teške povrede i polomljen mu je vrat.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
!!!UZNEMIRIJUĆI SNIMAK!!!! (TON) Molimo vas da pažljivo pogledate ovaj uznemirujući snimak zverskog nasilja sa potencijalno smrtnih ishodom. Po našim informacijama radi se o pripadnicima Vojske Srbije, na drugom delu snimka je,kako nam kažu, P.I. (25 god) iz sela Zlakusa pored Užica. Na snimku se jasno vidi da je u pitanju vojni objekat. Mi smo uvereni da će Vojska Srbije ispitati sve okolnosti slučaja i utvrditi da li se radi o njenom pripadniku i shodno tome preduzeti sve mere predvidjene zakonom i pravilima službe. Vojska svake države je jedan od stubova stabilnosti iste. “Vojnici” sa ovih snimaka su sve sem stabilni, psu sa drugog dela snimka je pukao vrat iz udarca. Tražimo pravdu! CEO SNIMAK NA IGTV-u. #levijatan #pokretlevijatanОбјава коју дели Fondacija Pokret Levijatan (@levijatanudruzenje) дана

Kako saznajemo, reč je o bivšem pripadniku Vojske Srbije koji je zbog agresije udaljen iz službe.

- Reč je o bivšem pripadniku Vojske Srbije, P. I. iz Zlakuše kod Užica, kome je 17. marta 2017. godine, zbog povrede propisa o radu, prestala profesionalna vojna služba. Tokom rada u Vojsci Srbije bio je agresivan i više puta opominjan zbog svog neprilagođenog ponašanja. Sa njim su obavljani razgovori, savetovan je, a kako nije mogao da se prilagodi radu u Vojci Srbije, prestala mu je vojna služba - rekli su nam iz Vojske Srbije.

Ipak, kada je nasilnik otišao iz Vojske, on nije razdužio uniformu zbog čega je pred Vojnim pravobranilštvom pokrenut postupak.

- Ministartsvo odbrane i Vojska Srbije najoštrije osuđuju ovakve postupke i sve vidove nasilja nad životinjama. Pripadnici Vojske Srbije se prema psima i ostalim životinjama odnose humano i vode računa o njima - zaključuju iz Vojske Srbije.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Grupa momaka muči mačku 

(Telegraf.rs/K.B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stasa

    13. septembar 2018 | 18:57

    Nista nam ne znaci sto je izbacen iz vojske,zelimo novinare na njegova vrata da odgovara na pitanja!!!

  • Mila

    13. septembar 2018 | 23:56

    Krajnje je vreme da ova država prekine da ganja i kažnjava prodavce luka na ulici ili sirotinju koja je preskočila da plati jedan mesec infostan, već da se pozabavi psihopatama i umnim bolesnicima koji ugrožavaju bića oko sebe. Ovakvim osobama treba propisati velike zatvorske kazne, ili ih doživotno zatvoriti u neke ustanove...jer bi se samo na taj način zlostavljanje bilo koje vrste iseklo u korenu.Ovako, sve je više ovakvih bezdušnih monstruma i sve će ih više biti....a vi trpajte u zatvor prodavca luka na ulici....c,c,c.....

  • Mitar

    13. septembar 2018 | 20:59

    Mora mu se suditi . Valjalo bi objaviti puno ime I prezime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA