≫ 

Tramp i Putin imali tajni sastanak, a Bela kuća ga demantuje: Održan je par sati posle onog na samitu G20 i niko ne zna o čemu su pričali

Javnost dosad nije bila upoznata sa tim da su se lideri sreli dva puta

  • 0

Američki predsednik Donald Tramp i predsednik Rusije Vladimir Putin održali su tokom samita G20 u Hamburgu početkom jula - dva sastanka, izjavio je zvaničnik Bele kuće.

Putin pohvalio Trampa i otkrio da je sasvim drugačiji nego na TV-u: Zbog jedne njegove vrline nastaviće saradnju!

Javnost dosad nije bila upoznata sa tim da su se lideri sreli dva puta, a neimenovani američki zvaničnik nije želeo da kaže koliko dugo je trajao taj sastanak niti o čemu su Putin i Tramp razgovarali tom prilikom, preneo je Rojters.

Putin i Tramp su 7. jula održali dvočasovni sastanak, a američki predsednik je kasnije rekao da je Putin negirao navode o mešanju u američke predsedničke izbore.

Američki mediji javljaju da je sastanak održan nekoliko sati posle onog za koji se dosad znalo.

Bela kuća demantuje "drugi sastanak" Trampa i Putina

Ruski predsednik Vladimir Putin i predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp imali su "kratak razgovor na kraju večere", tokom samita G20 u Hamburgu, ali to se ne može nazvati drugim sastankom, saopštila je danas Bela kuća.

Insinuacije da je Bela kuća htela da sakrije drugi sastanak su lažne, maliciozne i apsurdne, stoji u saopštenju Bele kuće, preneo je TAS S.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA