Verenik sportista ju je krvnički tukao i unakazio jer mu nije dala da vozi pijan: Da nije otvorila prozor, bila bi mrtva! (FOTO)

Toga dana da se nije otrgla, otvorila prozor i vrisnula u pomoć, danas ne bi bila živa...

  • 10

Loren Rigmond (22) je hrabra žena koja je objavila na Fejsbuku svoje fotografije nakon što ju je krvnički pretukao bivši verenik, igrač kriketa Džordan Grejvs (23).

Siniša napao nožem bivšu ženu Anu, njihova ćerka je trčala za njima: Počeo je da ih ubada, a onda je uleteo heroj (VIDEO)

Toga dana da se nije otrgla, otvorila prozor i vrisnula u pomoć, danas ne bi bila živa.

Incident između Loren i Hadersfild igrača kriketa pokrenula je njena želja da ga skloni sa vozačkog mesta nakon što je popio mnogo piva i žestine.

Nakon što je spasena, u bolnici su joj ustanovljene brojne teške povrede, kao što je posekotina na čelu kada ju je Džordan zgrabio za glavu i tresnuo o kontrolnu tablu auta, brojne masnice na licu i vratu, otekline na usnama i licu.

- Te noći sam mislila da će me ubiti. Uopšte nije bio pri sebi. Nakon napada nisam ličila na sebe, potpuno me je unakazio, to nisam više bila ja - ispričala je potrešena Loren.

Fotografije svojih povreda hrabro je postavila na Fejsbuk kako bi podigla svet ženama da o nasilju ne treba da ćute niti da ga trpe.

Grejvs je optužen za teški napad i vožnju u alkoholisanom stanju i osuđen je na 180 dana dobrovoljnog rada i zabranu prilaska Loren u trajanju od godinu dana. Takođe joj mora isplatiti odštetu od 250 funti a ima i zabranu vožnje na 20 meseci.

Policiji je ispričala i da je Grejvs bio tokom njihove veze vrlo posesivan i da ju je čak naterao da napusti posao kada je saznao da joj je šef muškarac. Takođe joj je on birao šta će da obuče, sa kim će da se druži i gde će da izlazi.

- Svaki dan sam živela "kao po jajima" jer sam se bojala da li će da se naljuti kako sam se obukla ili našminkala. Ni slučajno nisam smela da mu se ne javim na telefon, kontrolisao je svaki aspekt mog života - rekla je ona.

Upoznali su se 2015. kada su i započeli vezu a prema njenim svedočenjima ovo nije bio prvi put da ju je udario, piše Miror.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA