Monstruozan snimak: Besni medicinski radnik vikao na trudnicu, udarao je, a onda je šutnuo u stomak! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Obezbeđenje je jedva smirilo razjarenog muškarca

  • 4

Besni medicinski radnik snimljen je na sigurnosnim kamerama kako na stravičan način maltretira trudnu koleginicu, medicinsku sestru, da bi je na kraju izmučenu šutnuo u stomak.

Nemojte NIKADA da stavljate noge na kontrolnu tablu automobila. Posledice mogu da budu STRAVIČNE (FOTO) (VIDEO)

Snimak prikazuje svađu dvoje ljudi pre nego je krenuo fizički napad. Muškarac je čupao, vukao i unosio se u lice ženi. Taman kada je delovalo da se situacija smirila, žena je sa poda pokupila dve torbe i krenula, da bi se u tom trenutku muškarac vratio i svom snagom je šutnuo u stomak, od čega se ona zateturala. Kasnije je objavljeno da je žena zapravo trudna, što je celom slučaju dalo još monstruozniju notu.

Ova užasna scena nasilja desila se u bolnici u Valparaisu u Čileu, a trajala je tri minuta pre nego je obezbeđenje stiglo na lice mesta i zaustavilo ih.

Obezbeđenje je jedva smirilo razjarenog muškarca koji je odmah suspendovan sa posla i protiv kojeg će biti podneta krivična prijava.

Međutim, još uvek nije objavljeno šta je izazvalo ovako strašan incident, prenosi Miror.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uzas

    9. avgust 2017 | 23:18

    Momentalno na dozivotnu: napad i pokušaj ubistva za bebu. Ovo je montrum. Samo bolesna osoba bi se ovako izivljavala nad ženom i još trudnom. Koji god da je razlog besa, fizički napad se ne sme tolerisati.

  • srbin iz srbije

    9. avgust 2017 | 23:46

    Sumnja da je njegovo.

  • Joj

    9. avgust 2017 | 23:14

    Manijak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA