Studenti Severne Koreje spremni za rat: Stoje u redu i čekaju da se priključe vojsci i krenu u prelomnu borbu protiv Amerikanaca

I dok je na Guamu, ostrvu koje Kim Džong Un preti da će prvo napasti, održana molitva za mir, stanovnici Severne Koreje spremaju se za rat

  • 26

Na stotine studenata iz Severne Koreje fotografisano je kako stoji u redu i čeka da se pridruži vojsci usled sve većih tenzija sa Amerikom i pretnji od započinjanja nuklearnog rata.

Zbog čega Severna Koreja toliko mrzi Ameriku? 

I dok je na Guamu, ostrvu koje Kim Džong Un preti da će prvo napasti, održana molitva za mir, stanovnici Severne Koreje spremaju se za rat.

Na Korejskom poluostrvu trenutno vlada napetost i tenzije koje su dostigle kritičnu tačku još od 1951. godine, piše Daily Mail.

Kim Džong Un i Donald Tramp ne prestaju sa međusobnim optuživanjem i pretnjama.

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je upozorio lidera Severne Koreje Kim Džong-una da će "zažaliti” ako bude napao američkog ostrvo Guam u Pacifiku.

Ako bila šta učini u pravcu Guama ili nekog drugog dela američke teritorije, ili nekog američkog saveznika, on (Kim) će to zaista i veoma brzo zažaliti - rekao je Tramp novinarima.

Američki predsednik je ranije rekao da je vojno rešenje spremno ako Severna Koreja bude delovala nerazumno.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    13. avgust 2017 | 12:01

    Tako se voli i brani zemlja

  • Deda Radoje

    13. avgust 2017 | 12:11

    Da tako se voli svoja zemlja,a ne olajavati je po svetu, kao sto to cine pojedinci iz Srbije.Imas pravo da se ljutis kada izgubis,ali zasto ti je kriv narod pa ga po svetu olajavas.Mozda bi da zamenis narod.Ali narod zameni tebe...lazni rodoljube.

  • nenad NS

    13. avgust 2017 | 12:10

    opet americka propaganda,priprema sveta na jos jedan americki zlocin...kao racak,srebrenica,markale...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA