Rusi pomogli srpskom kamiondžiji posle stravične nesreće: Šleper se prevrnuo i završio u jarku, a oni su ga spasili! (VIDEO)

Vozač kamiona nije napustio vozilo s teretom nego je morao da nekoliko dana čeka pomoć iz Srbije. Za to vreme stanovnik Naro-Fominska Vadim Poletajev i njegovi prijatelji su primetili vozača i ponudili mu pomoć. Oni su za njega organizovali boravak tokom dana, hranu i toplu odeću

  • 4

Vozač srpskog šlepera vršačkih tabilica zapao je u nevolju na ulazu u grad Naro-Fominsk u Rusiji koji se nalazi na oko 70 kilometara od Moskve.

(UŽIVO) Vlada opšti haos u Moskvi: Više od 20.000 Rusa evakuisano zbog istovremenih pretnji bombom na 30 meta! (FOTO) (VIDEO)

Putin iznenada izgubio usred Moskve, i to na mestu gde su svi mislili da vlada

Natovareni šleper prevrnuo se i srušio u jarak posle sletanja sa puta u rejonu sela Kotovo.

Saobraćajna policija je izvršila uviđaj na mestu nesreće i otišla. Vozač kamiona nije napustio vozilo s teretom nego je morao da nekoliko dana čeka pomoć iz Srbije, saopštava „Netipičnый Naro-Fominsk".

Printskrin: Youtube/Наро-Фоминск Наро-Фоминск

Stanovnik Naro-Fominska Vadim Poletajev i njegovi prijatelji su primetili vozača i ponudili mu pomoć. Oni su za njega organizovali boravak tokom dana, hranu i toplu odeću.

Vadim ovu informaciju nije razglasio, jer se brinuo za bezbednost vozača iz Srbije i njegovog tereta. Tek kada su stigli šlep-vozilo i kamion koji je odvezao robu, Vadim se javno zahvalio svima koji su pružili pomoć.

- Vozilo će u najskorije vreme biti sklonjeno i prebačeno na parking. Mi ćemo ponuditi pomoć vozaču. Sve će biti u redu. Vozač svima šalje pozdrav iz Srbije! - napisao je Vadim na društvenim mrežama.

Daljinac

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA