Putin očekuje Kolindu: Slave 25 godina uspostavljanja diplomatskih odnosa Hrvatske i Rusije

Navodi se da je predsednik Rusije dodao da se "ove godine slavi 25 godina uspostavljanja diplomatskih odnosa sa Hrvatskom"

  • 8

Predsednik Rusije Vladimir Putin najavio je danas, tokom primanja diplomatskih akreditiva novih ambasadora u Kremlju, da će hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović sredinom meseca posetiti Moskvu, prenosi TAS S.

Nekada pomoćnica šefa NATO, sada predsednica Hrvatske: Šta se krije iz Kolindinog puta u Moskvu

- Očekujemo da predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović dođe sredinom ovog meseca, u oktobru - rekao je Putin.

TAS S navodi da Putin "očekuje da će tokom predstojećih pregovora biti postignuti sporazumi u političkoj, ekonomskoj i humanitarnoj sferi, uključujući pitanja vezanih za otvaranje ruskog naučnog i kulturnog centra u Zagrebu".

Navodi se da je predsednik Rusije dodao da se "ove godine slavi 25 godina uspostavljanja diplomatskih odnosa sa Hrvatskom".

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    3. oktobar 2017 | 18:51

    Može da slavi mnogo više hodina od kada su Hrvatski vojnici sa Nemcima ušli kod njih i malo se igralu sa njima.Hrvati su čak ponosni na to.

  • Prvi Hrvatski Redarstvenik

    3. oktobar 2017 | 17:26

    Rusija ogromna zemlja sa velikim rudnim i energetskim potencijalima.Ruuki narod i Rusija su veliki,pravični i dokazani prijatelj Hrvata u borbi za samostalnost.Hrvati to pamte i cijene a još više tko je bio neprijatelj. Žao mi je jer smo i mi kao članica EU morali potegnuti za sankcijama.Najbolji i naj kulturniji gosti na RH Jadranu.

  • Mare

    4. oktobar 2017 | 10:41

    Ide na ribanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA