9 milijardi evra droge sakriveno u tunelima, Rama direktno kontroliše šverc droge: Teške optužbe bivšeg albanskog predsednika

Salji Beriša je optužio albansku vlast, predvođenu premijerom Edijem Ramom, da je direktno umešana i da kontroliše proizvodnju i šverc marihuane u Albaniji

  • 16

Bivši albanski premijer i predsednik Salji Beriša optužio je albansku vladu da direktno kontroliše šverc droge u Albaniji.

Da li su Ramu sprečili da priča na albanskom u Skoplju? Počeo da govori na maternjem jeziku, a onda je odjednom nastavio na engleskom

Prema njegovim rečima, "više od devet milijardi evra droge sakriveno u albanskim tunelima", preneli su danas makedonski mediji.

U intervjuu za televiziju Njuz 24, Beriša je optužio albansku vlast, predvođenu premijerom Edijem Ramom, da je direktno umešana i da kontroliše proizvodnju i šverc marihuane u Albaniji.

- Premijer Edi Rama je direktno umešan u proizvodnju, a sada i u sakupljanje droge... Tvrdim da je više od devet milijardi evra droge sakriveno u tunele u Albaniji - rekao je Beriša.

On je rekao da su optužbe protiv bivšeg ministra unutrašnjih poslova Sajmira Tahirija tačne, jer je, kako je rekao, Tahiri "imao svoju ulogu u bandi porodice Habnilaj, koja je obavljala veliki šverc droge od Albanije do Italije", za šta Italija ima i argumente.

Prema njegovim rečima, "ima argumenata i da je brat sadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Fastmira Džafaja deo velikog šverca albanske droge u inostranstvo", prenela je agfencija Makfaks.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KOSINGAS

    25. oktobar 2017 | 15:48

    Najrazvijenija industrijska grana u Albaniji, od 1989 do danas, uz prećutnu podršku EU i NATO.Dodao bih i trgovinu organima.

  • Francuz

    26. oktobar 2017 | 09:32

    Amerikanci imaju Kolumbiju a Evropljani Albaniju, šta reći?

  • Cika Velja

    25. oktobar 2017 | 15:41

    Jesu to oni preko kojih Evropa ucenjuje Srbiju? Pa sad se i ne cudim,jer za takav stav dobiju dobre pare i "trave" za dugorocno zbrinjavanje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA