"Nacionalna dužnost je da se siluju devojke koje nose pocepane farmerke"

Dodao je kako je "nacionalna dužnost" Egipćana da siluju devojke koje nose pocepane farmerke jer "podstiču seksualno zlostavljanje"

  • 11

Egipatsko nacionalno veće za ženska prava (NCWR) prijaviće kontroverznog advokata koji je kazao kako je "nacionalna dužnost" Egipćana da siluju devojke koje nose pocepane farmerke.

Čuvajte se lepih Ruskinja, one samo traže muškarce sa novcem: Upozorenje za navijače pred Svetsko prvenstvo u Rusiji

- Devojke moraju da poštuju same sebe kako bi ih drugi poštovali. Zaštita morala važnija je od zaštite granica - rekao je advokat Nabih Al-Vahsh za vreme debate na televiziji.

Dodao je kako je "nacionalna dužnost" Egipćana da siluju devojke koje nose pocepane farmerke jer "podstiču seksualno zlostavljanje", prenosi "Index".

Al-Vahsh poznat je po kontroverznim izjavama, u Egiptu je podigao mnogo medijske prašine svojim izjavama u oktobru. On je gostovao u napetoj debati o "seksualnoj devijaciji" i prostituciji u emisiji Infirad na kanalu Al-Asema sredinom prošlog meseca.

Šefica NCWR-a, Maja Morsi optužila je Nabiha Al-Vahsha za "otvoreno pozivanje na silovanje" i kršenje egipatskog ustava.

Printskrin: Youtube/locomotiv63's channel

Al-Vahsh je u ranijim istupima napadao NCWR, nazivajući ih "sumnjivom jazbinom" koja provodi zapadnjačku agendu i koja je odgovorna za "širenje razvoda" i "uništenje Egipta". Pored toga, kontroverzni advokat stao je u odbranu svojih izjava, navodeći kako bi i njegova vlastita ćerka zaslužila da bude silovana kad bi odlučila da nosi poderane farmerke, piše "Daily News Egypt".

- Moja ćerka nosi obične farmerke. Moramo se držati istočnih običaja i tradicija koje proizlaze iz božanskih religija - rekao je Al-Vahsh za Al Vatan.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    2. novembar 2017 | 15:57

    Uuf.bas me cudi ovaj istup.islam se pokazao i dokazao do sada kao tolerantna religija(a sad sto malo po malo odleti neka glava, i pukne neka bomba.necemo da budemo tolki sitnicari, pa da gledamo na svaku sitnicu)...

  • nemoral protiv nazadnosti

    3. novembar 2017 | 01:35

    dok je moralni zapad leglo najgoreg razvrata, muslimani vide svoj procvat u onom sto smo zvali "mracni srednji vek". svaki od njih takmici se kako to svoje da dovede do ektrema rugajuci se onoj drugoj strani za primitivizam

  • Mitka

    2. novembar 2017 | 13:39

    A farmerke koje nisu pocepane su baš u maniru istočnjačkih običaja?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA