MAFIJA NAPOLJE IZ RIMA: Lepa gradonačelnica "večnog grada" najavila rat sa kriminalcima, padaju čitavi klanovi (FOTO)

Uhapšena 31 osoba u policijskoj akciji, Ostija je jedini distrikt koji vlada direktno kontroliše

  • 2

Policija u Rimu saopštila je danas da je uhapsila 31 osobu pod sumnjom da je učestvovala u mafijaškim aktivnostima u primorskom predgrađu Ostiji.

Kako Rojters prenosi, to predgrađe koje se nalazi na oko 35 kilometara od Rima, bilo je jedno od žarišta u velikoj istrazi protiv mafije u italijanskoj prestonici.

"Rim dobija novu priliku za boljitak sa operacijom protiv klana Spada u Ostiji... Mi zajedno govorimo ''ne'' kriminalnim akivnostima", poručila je na Tviteru gradonačelnica Rima Virdžinija Rađi uz oznaku (haštag) "Mafija napolje iz Rima".

Foto: Tanjug/AP

Zvaničnik iz policije rekao je da je 31 član osumnjičenog klana koji navodno vodi porodica Spada uhapšen u policijskoj akciji u zoru u Ostiji, a da je jedna osoba uspela da pobegne.

Ostija je jedini od 15 rimskih distrikta koji je pod direktnom kontrolom vlade zbog navodne umešanosti mafije na tom području, a nakon velikih hapšenja u prestonici sprovedenih 2014.

Foto: Tanjug/AP

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA