Pedofil počinio 137 zločina, terao je jednog oca da muči i siluje svog sina (2). Sada je dobio kaznu, ali nije sigurno da li je dovoljna!

Svoje žrtve je ponižavao, ucvenjivao i primoravao na akcije kojima su omalovažavali i sebe i druge, uključujući i silovanje dvogodišnjeg deteta.

  • 1

Dvadesetdevetogodišnji Metju Falder iz Velike Britanije osuđen je na 32 godine zatvora, nakon što je optužen za pedofiliju.

Uhapšen domar u osnovnoj školi (41) koji je obljubio dete (13): Pedofil sa učenicom u vezi od maja 2017. godine!

Falder je još prošle godine uhapšen na Univerzitetu u Birmingemu, gde je radio kao istraživač, nakon što je završio doktorske studije na Kembridžu. Priznao je 137 zločina, uključujući podstrek na silovanje, seksualnu eksploataciju dece, ucenjivanje i voajerizam, koje je počinio u periodu od osam godina.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Svoje žrtve je ponižavao, ucenjivao i primoravao na akcije kojima su omalovažavali i sebe i druge, uključujući i silovanje dvogodišnjeg deteta.

Ovaj kompjuterski genije sve svoje zločine počinio je na internetu, skrivajući se pritom iza desetina lažnih profila, a na nekim sajtovima proglašen je čak i za VIP člana zbog fotografija koje je objavljivao. Žrtvama se podsmevao govoreći im kako nikada neće biti uhvaćen.

Nikada nije sreo nijednu od svojih žrtava, a među njima je bilo i devojčica i dečaka, i žena i muškaraca, od kojih je troje pokušalo da se ubije.

Jednu devojku je naterao da oliže wc šolju i da jede hranu za pse, a jednog oca je primorao da muči i siluje i svog dvogodišnjeg sina.

Foto: Pixabay

Britanskoj Nacionalnoj agenciji za kriminal (NCA) trebalo je četiri godine da ga identifikuje i uhapsi nakon globalne istrage, u koju su bile uključene američka i australijska policija, ali i britanski špijunski centar.

Dvostruki život počeo je da vodi najpre kao voajer, kada je sakrio kamere u kupatilima i toaletima svojih kolega i prijatelja, a kasnije je na sajtu "Gamtri", tinejdžerima počeo da nudi poslove čuvanja dece i šetanja pasa.

Predstavljajući se kao depresivna umetnica po imenu Liz, birao je najranjivije, nudeći im pritom novac za fotografije u toplesu. Nakon što bi mu poslali takve fotografije, zahtevao je još, ovog puta eksplicitnijih i pritom ih ucenjivao da će, ukoliko ne dobije to što je tražio, sve fotografije slati njihovim porodicama.

Jedna od njegovih žrtvi izjavila je da se sve odvijalo onlajn i da je mislila kako niko neće razumeti zašto je to učinila, jer joj niko nije pod pretnjom nožem naredio da to uradi, ali kako kaže, osećaj je svakako bio takav.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA