Majka pomagala ljubavniku da siluje njenu ćerku kako bi "isterao demona iz nje"! Raširila bi joj noge i udarala kaišem - devojčica čak i zatrudnela

Silija Beatriz Sosa i njen partner Serđo Eduardo Gimenez seksualno su zlostavljali devojčicu šest godina

  • 6

Silija Beatriz Sosa iz Buenos Ajresa osuđena je na 14 godina zatvora jer je godinama pomagala svom partneru da siluje njenu maloletnu ćerku.

Devojčica (13) ostavila potresnu poruku, a onda je izvršila samoubistvo: Silovala je grupa učenika iz škole, trpela je uvrede, šamare i maltretiranje (FOTO)

Silija i njen partner Serđo Eduardo Gimenez seksualno su zlostavljali devojčicu uz objašnjenje da "u sebi ima demona, a da je to jedini način da ga se reši"

Metro.uk piše da je ovaj horor počeo kada je devojčica imala osam godina, a zlostavljanje je prestalo šest godina kasnije, kada je, u 14. godini smogla dovoljno snage da prijavi majku i silovatelja policiji.

- Uvek je bio pijan. Nikada ga nisam volela. Govorio je da imam demona u sebi, a moja majka mu je poverovala. Sve je počelo kada sam imala osam godina. Mama me probudila jedne noći i rekla mi da moram da radim razne stvari sa njim. Naravno, ja nisam želela, pa su me naterali - rekla je ona na sudu.

Devojčica je tokom silovanja i zatrudnela, nakon čega su je poslali u Paragvaj da abortira.

- Pre nego što bih legla u krevet govorio bi mi "Nemoj da zaspiš, znaš šta moraš da radiš". Potom bi mi mama raširila noge i udarila me kaišem dok me on silovao. Bilo je dana kada me nije puštao cele noći. Nekada je koristio kondom, nekada ne - ispričala je devojčica.

Tek kada je rekla baki šta se dešava, našle su način da sve prijave policiji. Njena majka danas izdržava kaznu od 14 godina zatvora, dok je Serđo u bekstvu i na Interpolovoj poternici.

Daljinac

(Telegraf.rs/Metro.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerty

    22. februar 2018 | 23:55

    Sta nije u redu sa svetom??? Gmo, zracenje, marsovci???

  • Mama

    23. februar 2018 | 10:53

    U ovakvim slucajevima netreba kazniti samo jedno vec oboje i to najstrozom kaznom uz dodatak svaki dan da ostali zatvorenici isteruju demone iz njih

  • Bobana

    23. februar 2018 | 09:27

    Mnoge majke su poremecene. Moja komsinica ostavlja dve maloletne cerke same u stanu a ona ide da uziva i putuje. Jadna ta deca pored nje. Sutra ako se nedaj Boze nesto lose dogodi samo je ona kao majka kriva jer joj bitnije uzivanje od dece. Zena bezmozga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA