Sedam godina je zlostavljao i silovao svaki dan, rodila mu je i dvoje dece: Bivša manekenka Nataša progovorila o paklu koji je preživela

Nataša je opisala kako joj je Vjačeslav prvo zabranio upotrebu telefona i bilo kakav kontakt sa spoljnim svetom

  • 10

Bivša manekenka iz Ukrajine pobegla je od svog zlostavljača nakon sedam godina zatočeništva, pa je opisala stravu koju je proživela.

Prelepa devojka krije strašnu tajnu prošlosti: Preživela jezivu torturu i zlostavljanje, imala je samo 17 kilograma! (FOTO)

Nataša Serebrij (25) ispričala je za medije kako ju je pre sedam godina zarobio poslovni čovek, poznat samo pod imenom Vjačeslav R. Rekla je da ju je svakodnevno tukao i silovao i da mu je rodila dvoje dece. Spala je na samo 38 kilograma i kada je stigla u bolnicu otkriveno je da ima lomove na rebrima, ključnoj kosti i prstima, teško oštećene organe i povrede glave, piše Daily Mail.

"Ponavljao je da sam za sve ja kriva, da mora da me prevaspita"

Nekadašnja ukrajinska lepotica takođe pati od anemije. Ispričala je kako je "tiranin" stariji od nje 30 godina počeo da je tuče mesec dana nakon što su se upoznali i započeli ljubavnu vezu, kada je imala 18 godina. Rekla je kako mu je u početku verovala jer je bio "vrlo nežan i pažljiv" prema njoj.

Nataša je opisala kako joj je Vjačeslav prvo zabranio upotrebu telefona i bilo kakav kontakt sa spoljnim svetom, prenosi Index.hr.

Foto: Pixabay

- Uporno je ponavljao da sam za sve ja kriva, da mora da me prevaspita kako bih znala da postupam ispravno. Volela sam ga i želela da mu udovoljim. Mislila sam da će ako mu rodim dete sve da bude u redu, da će se promeniti - rekla je ona.

Kada je zatrudnela, odveo ju je iz Ukrajine u Tursku i tamo skrivao. Tukao ju je i pred decom, koja sada imaju 3 i 5 godina.

- Bila sam robinja. Nisam imala priliku da pobegnem, uzeo mi je sve dokumente. Zabranio mi je razgovor sa prijateljima i majkom i rekao da su oni loši za mene. Nisam smela da razgovaram ni sa komšijama. Tukao bi me i pred svojim poslovnim partnerima - ispričala je.

Foto: Pixabay

"Rekao je da pripadam njemu i da nikada neću pobeći"

Vjačeslavov sin iz prethodnog braka video je zlostavljanje i prijavio sve turskoj policiji. Nataša je deportovana u Ukrajinu, ali Vjačeslav ju je kasnije našao u Kijevu.

- Rekao mi je da pripadam njemu i da mu nikada neću pobeći, zgrabio me, ubacio u auto sa djecom i odveo u Rusiju. Držao me u kući u predgrađu Moskve duže od dve godine, dok napokon nisam uspela da pobegnem - rekla je ona.

Pobegla je kada joj je napokon dozvolio da ode u bolnicu jer je bila u takvom stanju da se bojala da će umreti: "Mesecima sam krvarila, bila sam iscrplena."

Ispričala je u bolnici šta je sve preživela i oni su joj pomogli.

Foto: Profimedia/ Alamy

Na prevaru su pozvali Vjačeslava da dovede ćerke da vide majku, a zatim tražili od njega da odnese rezultate testa njene krvi u drugu bolnicu. On je to i uradio, a čim je otišao, bolničari i lekari su organizovali bekstvo za Natašu i njene ćerke, prenosi Dejli Mejl.

Bolničko osoblje prebacilo je Natašu u sklonište za žrtve nasilja, gde se sada nalazi i oporavlja. Veruje se da je ona patila i od Stokholmskog sindroma jer je i dalje imala osećanja naklonosti prema njemu. Ruska policija traga za Vjačeslavom.

Fotografije pogledajte OVDE. Više Natašinih fotografija pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. februar 2018 | 00:20

    Inace tamo zene dozivljavaju razna maltretiranja kroz razne nacine,muskarci puno piju,jednom recju nezgodan mentalitet muskaraca!

  • renata

    25. februar 2018 | 10:30

    Sta joj je trebala ljubavna veza sa matorim muskarcem? Ovo nije prvi put da psihopate muce i ubiju svoje znatno mladje partnerke. One se polakome na njihov novac od koga kasnije nemaju nikakve vajde.

  • Lola

    25. februar 2018 | 00:44

    Pa eto mame upisujte djecu u manekenstvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA