≫ 

Orban "suptilno" preti: Ne obećavam da će biti penzija ako ugostimo migrante (VIDEO)

Orban je, predstavljajući kandidate njegove stranke Fides u gradu Njiređhaza na istoku Mađarske, rekao da "postoje dve vrste zemalja u Evropi

  • 3

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da "ne može da obeća" da će Mađarska imati novca za povećanje penzija, dečijih dodataka ili poreskih olakšica za porodice sa decom, "ukoliko zemlja bude morala da ugosti migrante uz troškove od devet miliona forinti (28.900 evra) po migrantu godišnje", prenosi MTI.

Sve je zaradio na "kazino kapitalizmu" i ponaša se kao šef bez države: Viktor Orban ponovo napao Soroša

Navodi se da je Orban u video prilogu, koji je postavio na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku, kazao da "Mađarska mora da zaštiti sopstvena dostignuća i mora da ostane Mađarska".

Orban je, predstavljajući kandidate njegove stranke Fides u gradu Njiređhaza na istoku Mađarske, rekao da "postoje dve vrste zemalja u Evropi: one koje su zaposeli ili će zaposesti migranti i one koje neće dozvoliti tu invaziju".

- Mađarska pripada ovoj drugoj grupi - poručio je Orban.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BB

    14. mart 2018 | 12:50

    Tako se čuva država.

  • Marijana Bakov

    14. mart 2018 | 15:18

    Njegove majke i cerke su bezbedne za razliku od ostatka Evrope.Veliki covek i veliki drzavnik,kome je svoj narod na prvom mestu.

  • RICINUS

    14. mart 2018 | 10:38

    Oci migranti će rasturiti evropsju uniju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA