Majka objavila sliku mrtvog sina (12) u sanduku: Vršnjaci su ga nazivali debelim, ružnim i bezvrednim. Na kraju se obesio! (FOTO)

Očajna majka objavila je slika mrtvog sina u sanduku u nadi da će nasilnici shvatiti šta su uradili.

  • 9

Endru Majkl Lič (12) iz Misisipija izvršio je samoubistvo zbog maltretiranja na račun svoje seksualnosti. Njegov petnaestogodišnji brat pronašao ga je obešenog u očevoj garaži, piše Dejli mejl.

U poruci koju je ostavio napisao je kako je trpeo maltretiranje u školi od strane vršnjaka, koji su mu u kupatilu rekli da "neće da se izvuče".

Sedam godina je zlostavljao i silovao svaki dan, rodila mu je i dvoje dece: Bivša manekenka Nataša progovorila o paklu koji je preživela

Njegov otac ispričao je da je Endru trpeo maltretiranje od kako je priznao da je biseksualac.

- Imao je problema da shvati ko je. A kada je konačno shvatio da je biseksualac i to priznao u školi, počelo je maltretiranje - rekao je njegov otac Met Lič.

Foto: Facebook/Cheryl Hudson

Očajna porodica objavila je na Fejsbuku sliku mrtvog sina u sanduku u nadi da će nasilnici shvatiti kolike su razmere njihovog zlostavljanja.

Majka dečaka Šeril Hadson ispričala je za Metro kako je pronašla nekoliko pisama svog sina, koji nagoveštavaju da je već duže vreme razmišljao o samoubistvu.

- Želim da znaju šta su uradili i kako to utiče na druge ljude - napisao je dečak u jednoj poruci.

Šeril je rekla kako je išla u školu da priča sa nastavnicima, ali je stekla utisak da škola puno ne mari za to.

- U njegovoj školi nasilje je veoma izraženo, deca ne smeju da odu u toalet od straha da će biti maltretirani - ispirčala je majka Šeril.

Foto: Facebook/Cheryl Hudson

Ona je dodala kako u školi postoji grupa učenika koja je njenog sina nazivala debelim, ružnim i bezvrednim.

- Imao je samo 12 godina, bio je dobar i zabavan dečak, pun ljubavi. Potpuno sam slomljena, mog sina više nema. Uradiću sve što je u mojoj moći da nasilje prestane. Želim da se Endruov glas čuje i nadam se da njegova smrt nije bila uzaludna - rekla je ona.

Policija sada istražuje da li je u školi postojalo psihičko zlostavljanje.

VIDEO: Telegraf tribina o borbi protiv vršnjačkog nasilja na internetu

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. mart 2018 | 21:20

    Toga ima i kod nas,podrzavam ovu majku u borbi za bolji svet i odnose medju decom!

  • sanja

    15. mart 2018 | 21:58

    Zar dete od 12 god treba i zna da se izjasni da li je homoseksualac, biseksualac ili nesto trece? O boze, ne znaju da uzivaju u detinjstvu. Ja sam se do 12 god igrala s lutkama i jedva da sam znala sta je menstruacija, a sta je biseksualac nisam tada ni cula ni znala sta znaci! Ovaj svet je poludeo nacisto.

  • Tuga

    15. mart 2018 | 22:25

    Jadni ljudi!!!Zla vrsta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA