≫ 

Trampu treba podsetnik, da bi izrazio saosećanje sa učenicima koji su preživeli pucnjavu (FOTO)

Tramp je razgovarao sa žrtvama oružanog napada u srednjoj školi na Floridi, ali je u centar pažnje dospeo podsetnik koji je predsednik držao u rukama

  • 1

Predsednik Amerike Donald Tramp sastao se sa učenicima koji su preživeli pucnjavu u srednjoj školi u Parklendu na Floridi prošlog meseca.

Tramp je razgovarao sa žrtvama, ali je u centar pažnje dospeo podsetnik koji je predsednik držao u rukama, piše Dejli mejl.

Kod Trampa pljušte ostavke i otkazi: Ko je sve otišao iz Bele kuće tokom njegove vladavine i ko bi sledeći mogao da ode? (FOTO) (VIDEO)

Naime, Trampu je trebao podsetnik kako bi učenicima rekao "čujem te" i izrazio saosećanje sa njima i njihovim porodicama. Fotografiju na kojoj Tramp drži ovu belešku možete da pogledate ovde.

Sada se pojavila informacija da je belešku, koja je ismejala Trampa, napisala Houp Hiks, bivša direktorka za odnose sa javnošću.

Houp je na Dan zaljubljenih napisala poruku osoblju Bele kuće, a rukopis na ovoj kartici navodno je identičan onome koji je Tramp držao u rukama tokom razgovora sa učenicima.

Poruka osoblju Bele kuće da "veruju u ljubav" i podsetnik Trampu da kaže "čujem vas" napisani su rukom.

Hiks, koja je dala ostavku na mesto direktora za odnose sa javnošću 28. februara, još uvek nije komentarisala ove navode.

Donald Tramp je žestoko kritikovan zbog podsetnika da treba da sluša žrtve napada i saoseća sa njima i njihovim porodicama.

Pod rednim brojem 5. na podsetniku pisalo je "čujem te", što je Tramp trebalo da kaže svojim sagovornicima. Među ostalim pitanjima koja se vide na kartici nalaze se: "Šta biste najviše želeli da znam o vašem iskustvu?" i "Šta možemo da učinimo da vam pomognemo da se osećate bezbedno?"

- Ne postoji ništa gore od onoga što ste vi preživeli - rekao je Tramp između ostalog, a onda je pokrenuo određene reforme sistema.

On je dodao kako je bio tužan tokom njihovog razgovora, a njegovi sagovornici su tražili da hitno preduzme nešto i zaustavi oružane napade.

Do sastanka sa predsednikom došlo je nakon što su hiljade srednjoškolaca održali proteste širom zemlje kako bi skrenuli pažnju na kontrolu oružja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💪🇷🇺🇷🇸💪

    21. mart 2018 | 11:10

    To znači da je extremno pametan. Eto takvi vode nekadašnju najveću silu na svetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA