Dečak padao sa zgrade, hrabri čovek uhvatio ga za nogu tri sprata niže i spasio ga sigurne smrti (VIDEO)

Dečak je padao tri sprata, kada ga je za članak uhvatio dobri Samarićanin

  • 3

U istočnoj Kini za dlaku je izbegnuta tragedija kada je dvogodišnji dečak pao sa petog sprata zgrade. Njega je za članak uhvatio hrabri Kinez, vojnik u penziji, stojeći na samoj ivici balkona.

Dečak je padao tri sprata, kada ga je za članak uhvatio dobri Samarićanin, piše Dejli mejl.

Snimak, koji je nastao u ponedeljak, prikazuje dečaka u plavoj majici kako balansira na ivici na petom spratu, dok su stanovnici sa ulice gledali šokantan prizor.

Dečak (13) je bio klinički mrtav, hteli su da ga isključe s aparata, roditelji su potpisali da doniraju organe, a onda se dogodilo ČUDO (VIDEO)

Na drugom snimku vidi se kako muškarac drži za članak tog istog dečaka na balkonu na drugom spratu, nakon uspešnog spasavanja.

Hrabri spasilac u tom trenutku trudi se da ne padne zajedno sa dečakom, pa se naslanja na zid, a onda predaje mališana čoveku koji je stajao pored.

Kako Dejli mejl prenosi, dobri Samarićanin je Lui Jangming, vojnik u penziji. Kako je ispričao, čuo je buku ispred svog stana, izašao na ulicu i video dečaka kako stoji na ivici.

Zatim je kucao na vrata svakog stana koji su se nalazili na istoj strani zgrade, i na sreću, stanovnik na drugom spratu bio je kod kuće.

Nije poznato da li su se dečakovi roditelji nalazili u stanu kada je došlo do strašne nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA