Fudbalski teren od hašiša: Zaplenili 15.000 kg droge i onda njome "popločali" stadion (FOTO)

Preko 15 tona narkotika visokog kvaliteta završilo je u rukama policije

  • 0

Više od 15 tona hašiša zaplenjeno je u Libanu, kada su prošlog petka propadnici ministarstva unutrašnjih poslova presekli lanac trgovine narkoticima u Bejrutu.

Ljudi se otimaju oko prostora za čitulju kada u obračunu strada kriminalac: Standard postavio Knele sa 350 (FOTO)

Droga je bila skrivena u praznim kantama za farbu, koje su pronađene u jednom skladištu.

Ubrzo su se na društvenim mrežama pojavile fotografije redova i redova belih paketa, kojima su inspektori, da bi ih lakše prebrojali i obležili, "popločali" čitav fudbalski teren.

Snimci iz vazduha zbunili bi sve koji ne znaju o čemu se radi. Na njima se vide inspektori koji pažljivo, paket po paket, popunjvaju prostor terena, od jedne ograde do druge.

Racija je inače izvedena u petak u bejrutskom naselju Uzai. Zaplenjeni hašiš trebalo je da se u kantama za farbu prokrijumčari iz zemlje. Nekoliko članova internacionalne narko grupe uhapšeno je tom prilikom.

Iako je vlada ove zemlje ima veoma striktne zakone zabrane proizvodnje i stavljanja droge u promet, Liban je postao "čuven" po svom veoma kvalitetnom hašišu, koji se tu pravi u velikim količinama, prenosi The National.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA