Poljubio je osmomesečnog sina i zaspao sa njim u naručju. Više se nikada nije probudio (FOTO) (VIDEO)

Živeo je za svoje četvoro dece

  • 1

Jedan otac iz Engleske poljubio je svog osmomesečnog sina, pre nego što je zaspao sa njim u naručju. Umro je u snu, dok je njegova devojka mislila da bezbrižno spava.

Majk Holingvort (42) živeo je sa svojom devojkom Holi (21) i njihovim osmomesečnim sinom Sonijem u engleskom gradu Grimsbi.

Radio je kao di-džej, a svo slobodno vreme provodio je sa svojom porodicom.

Mališani u kavezima spavaju na podu dok Tramp prikazuje kako uživaju u igricama: Odvajaju decu od majki i stavljaju ih u "štenaru" (FOTO) (VIDEO)

U subotu se igrao sa svojim sinom, poljubio ga i zaspao sa njim u naručju. Više se nikada nije probudio.

- Majk je preminuo mirno u snu. Gledala sam ga dok je ležao. Mislila sam da spava, a on je zapravo umirao meni pred očima - rekla je Holi.

Ona je dodala kako je najviše boli što neće videti odrastanje njihovog sina.

- Soni je još tako malen i ranjiv. Majk neće biti na njegovom prvom rođendanu, na njegovom prvom Božiću. Sve je to tako grozno - rekla je ona.

Kako je istakla, teši je jedino činjenica što je poslednja osoba koju je Majk zagrlio bio upravo Soni, pa će za nju on zauvek živeti u njihovom sinu.

Holi je objavila video na kojem Soni ljubi fotografiju svog tate jutro nakon njegove smrti. Ona je rekla kako nikada neće zaboraviti Majka i da je Soni njegova kopija.

- Soni će me stalno podsećati na njega - rekla je ona.

Majk je bio poznat u kraju kao dobar čovek, a pored Sonija ima još troje dece.

Uzrok njegove smrti još uvek nije poznat.

VIDEO: Dečak čudo: Doktori mu predvideli nekoliko sati, sada ima sedam godina i čeka operaciju koja će mu promeniti život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA