≫ 

"Srpski Rambo" pozirao sa pištoljem: Selfi sa oružjem mu je bio ritual pre počinjenih ubistava (FOTO)

Fotografije je objavio jedan španski medij

  • 1

Španski mediji objavili su fotografije koje su istražitelji pronašli u Go-Pro kameri Srbina Norberta Fehera (37), poznatog kao Igor Vaclavić ili Igor Rus, koji se od decembra 2017. godine nalazi u španskom zatvoru Zuera u Saragosi zbog trostrukih ubistava počinjenih u Italiji Španiji tokom prošle godine.

Ove fotografije su navodno nastale nekoliko meseci pre njegovog hapšenja, prenose španski mediji.

Na fotografijama se vidi kako Feher pozira sa pištoljem, kojim je kasnije ubio tri osobe. Na jednom selfiju se smeje, dok na drugom pokazuje slovo V, koji je znak za pobedu.

"Srpski Rambo" u zatvoru priča da je Putinov plaćeni ubica: U stvarnosti je lažov i alkoholičar, koji živi u svetu filma (FOTO) (VIDEO)

Bio je najtraženiji begunac u Italiji Foto: Facebook

Među fotografijama nalaze se i one na kojima pozira u vojničkoj uniformi i sa maskom preko lica. Fotografije je objavio jedan španski medij.

Fotografije i snimci sa njegove Go-Pro kamere svedoče o njegovom kretanju pre nego što je ubio dvojicu policajaca i jednog civila.

Na većini fotografija Feher pozira sa pištoljem, koji je ukrao obezbeđenju u Italiji 30. marta 2017. Tim istim pištoljem ubio je barmena u Budriju 1. aprila 2017, a nakon toga i pokrajinskog čuvara  8. aprila.

Uhapšeni Srbin se na nekim fotografijama smeje, dok na drugima pozira sa ribarskom kapom ili šeširom.

Imao je nekoliko identiteta Foto: Police

Na nekim fotografijama se u pozadini vide bicikl koji je koristio za prevoz i vreća za spavanje koju je koristio tokom skrivanja u Španiji.

Selfije Igora Rusa možete da pogledate OVDE.

Igor Vaclavić, poznatiji kao "Srpski Rambo", uhapšen je u decembru 2017. u Teruelu u Španiji nakon potrage koja je trajala nekoliko meseci. Igor Rus osumnjičen je za pljačke i trostruko ubistvo u Italiji. Ubica je tokom akcije hapšenja u Španiji ubio još tri osobe: jednog civila i dvoje policajaca. Inače, Vaclavić je bio najtraženiji begunac u Italiji u kojoj je boravio od 2006. godine.

VIDEO: Pali italijansko-srpski šverceri kokaina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RICINUS

    21. jun 2018 | 07:25

    Po imenu i prezimenu reklo bi se da je sa hrvatske strane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA