≫ 

Vrisci devojčica odjekivali kraj reke: Albanska majka monstrum zapalila kuću, pa davila ćerke "da bi ih spasila patnje"?! (FOTO)

"Spasiteljka" je nabijala glave šestogodišnjakinja u reku

  • 6

Albanka Rudina Kišta (42) priznala je na sudu da je htela da ubije svoje dve ćerke, kako je ispričala, da bi ih spasila patnje. Osim ovog poremećenog "milosrđa", policija grada Fieri na jugozapadu Albanije takođe je podigla optužnicu protiv nje zbog paljenja muževljeve kuće.

Prema policijskom izveštaju, majka je prvo spalila muževljevu kuću, a onda pokušala da udavi svoje dve ćerke u reci Seman. Nakon što je spalila kuću, policijska patrola ju je jurila, ali zahvaljujući jednom mladiću dve devojčice su žive.

Više od 300 sveštenika silovalo na hiljade dece: Crkva je sve znala i ćutala o ovim monstruoznim delima koje su činili pedofili u njihovim redovima

Mladić, slučajni prolaznik čuo je vriske dve šestogodišnjakinje, odmah pritrčao i odgurnuo je Rudinu i izvadio ih iz vode. U stanici je rekao da im je majka nabijala glave u vodu.

- Zapalila sam kuću jer je Ardian Gjika sa kojim živim šest meseci napastvovao mene i moje šestogodišnje devojčice. Šest meseci već živim u teškim uslovima, a on je bio nasilan i često pijan - rekla je Rudina Kišta.

Uhapšena majka zlotvor davila decu Foto: Printscreen/Vizion Plus TV

Kišta je takođe priznala da je pokušala da udavi svoje dve ćerke, a posle joj je bila namera da digne ruku i na sebe.

Zapaljena kuća Foto: Prinskrin/ 24News Albania

Rudina Kišta uhapšena je pre dva dana, a njen muž ipak je izjavio da pati od depresije. Poznato je, kako pišu albanski mediji, da su oboje zatvoreni i transportovani u prestonicu.

(Telegraf.rs/Albanian Daily News, Gazetta express M. Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    15. avgust 2018 | 19:25

    Tacno sam znala da ih je zlostavljao... Nemojte to - majka monstrum. Ko zna koliko su patile, mozda nema bas nikog svog, a nije htela da digne ruku samo na sebe, a decu ostavi pedofilu na milost i nemilost... Mozda i gresim, mozda je zena stvarno monstrum, ali ne mislim da treba bilo koga samo tako prozvati monstrumom bez svih informacija i dokaza.

  • Dia

    15. avgust 2018 | 21:07

    Nije stigla Srpsku kidiše na svoju,zveri

  • Kale

    15. avgust 2018 | 20:15

    Jad, beda, beznadedje je verovatno razlog!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA