Državljani Srbije pobili se u Beču: U masovnoj tuči supružnika učestvovalo 50 rođaka i prijatelja, izboden ženin ljubavnik

Nešto posle 21 čas, policija je obaveštena da je masovna prepirka izbila ispred restorana

  • 7

Jedna svađa eskalirala je u pravi sukob u Beču u ponedeljak uveče, a razlog je plan 32-godišnje Srpkinje da se razvede od muža. Da bi se dogovorili o okončanju zajedničkog života, žena i njen, još uvek zakoniti muž (35), našli su se u restoranu, ali je tu bio i njen novi partner (24), piše kosmo.at.

Masovna tuča na Banovom brdu: Jurili se sekirama po ulici, među njima i deca

Nešto posle 21 čas, policija je obaveštena da je masovna prepirka izbila ispred restorana. Ispostavilo se da je oko 50 ljudi učestvovalo u masovnoj tuči nasred ulice. Suprug je na kraju potegao nož i izbo ženinog novog prijatelja.

16 VOZILA I 30 POLICAJACA

Printskrin: oe24.at

Kako navodi portparol policije Harald Soros, tokom sastanka došlo je do "razlike u mišljenjima", a nekoliko njih je i napustilo objekat. U velikoj operaciji policije, 16 patrolnih vozila i 30 policajaca je razdvajalo "zaraćene" strane.

Povređeni 24-godišnjak zadobio je dva uboda u pluća i on je životno ugrožen. Većina učesnika nije imala povrede, a nekoliko njih je imalo "dokaze" da su učestvovali u tuči, kao što je modro oko i ogrebotine.

Srpkinja je policiji rekla da je njen muž povredio mladića i kao rezultat toga, zakoniti suprug je uhapšen. On je u utorak u policiji priznao šta je učinio. Kako navodi portparol policije, motiv je još uvek nepoznat.

VIDEO: Tinejdžer džipom uleteo u supermarket zbog svađe - šteta pola miliona dolara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mila

    22. avgust 2018 | 23:24

    Muz izbo ljubavnika a motiv nije poznat?

  • montenegringo

    23. avgust 2018 | 00:49

    Jaka neka policija, muz uhapsen a ljubavnik izboden. Za motivom se i dalje traga????

  • Klimt-Bec

    23. avgust 2018 | 13:28

    Muz 35godina trazio otkup od vencane supruge 32godine a ona razvod, skupa imaju troje dece! Supruga je zelela da napusti bracnu zajednicu jel vec duze vreme u vezi je, sa drugim mladjim muskarcem 24godine naseg porekla koji zivi u Francuskoj... Nasli su se u jednom lokalu gde je mladic ponudio 25.000€, ali je sada vec bivsi muz odbio ponudu trazeci 30.000€! Doslo je do eskalacije i tada je muz potegao noz, a u pomoc su mu priskocili i clanovi njegove familije... Mladic je zadobi dve ubodne rane u predelu grudnog kosa, ali je nakon ukazane pomoci van zivotne opasnosti!! Muz se nalazi u istraznom zatvoru, mladic u Bolnici a Sud ce morati da razresiti citav epilog...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA