≫ 

Bivši nemački kancelar Šreder oženio se po peti put: Mlada je mlađa od njega 27 godina, a evo ko mu je sve "igrao" na svadbi

Gerhard i Kim su u januaru ove godine potvrdili da su se verili, a prema najavama, par će povodom venčanja prirediti još jednu zabavu 28. oktobra u Južnoj Koreji

  • 5

Bivši nemački kanceral Gerhard Šreder (74) stao je na ludi kamen po peti put. Izabranica njegovog srca je Kim So Jeon (47) iz Južne Koreje, koja radi kao prevodilac.

Par je ceremoniju građanskog venčanja imao u avgustu ove godine u Hanoveru, a svadba sa uglednim zvanicama iz čitavog sveta održana je u petak 5.10. u jednom berlinskom hotelu.

Bivši nemački kancelar ima 73, a buduća mlada 47: Šreder se ženi po peti put, razlika u godinama se "jedva vidi" (FOTO) (VIDEO)

Gerhard i Kim su u januaru ove godine potvrdili da su se verili, a prema najavama, par će povodom venčanja prirediti još jednu zabavu 28. oktobra u Južnoj Koreji.

Oni su se upoznali na jednoj konferenciji 2015. godine u Južnoj Koreji, gde je Kim radila kao prevodilac. Već 2016. godine Šreder je okončao svoj četvrti brak sa Doris Kepf, sa kojom je bio čak 19 godina. 

Nemački mediji su ga ranije zvali "audi kancelar", poredeći četiri kruga na znaku ove marke automobila sa njegova četiri braka.

On će verovatno sada dobiti novi nadimak "olimpijski kancelar".

Par se upoznao u Južnoj Koreji Foto: Tanjug / AP

UGLEDNI GOSTI NA SVADBI

Svadba u petak je trebala da bude privatna zabava za oko 150 gostiju. Međutim, ispred hotela su se okupili radoznali građani fotoreporteri brojnih medija, koji su želili da fotografišu mladence.

Najveću pažnju su privukli predsednik Nemačke Frank-Valter Štajnmajer i njegova supruga Elke Bidenbender, kao i turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu.

Od političara su među gostima bili i brojni ministri iz Šrederove ere. Od ljudi iz sveta šoubiznisa tu je bio Klas Majne, pevač grupe Skorpions. 

Iako se pričalo da će na slavlje doći i Šrederov dobar prijatelj ruski predsenik Vladimir Putin, on se ipak nije pojavio. Rusku delegaciju je predvodio Aleksej Miller, prvi čovek "Gasproma".

Fotografije pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA