SRBIJA ŽELI DA ŽENA U ŠTIKLAMA NAREĐUJE SRPSKOJ VOJSCI! Evo šta kažu Srbi ko treba da zameni Gašića. Slažete li se s njima?

Da li je Srbija spremna da po prvi put u istoriji poveri ministarstvo odbrane jednoj ženi, ostaje da se vidi, ali evo šta na ovu ideju kažu Srbi

  • 76

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da i posle 35 sati razmišljanja još uvek nije našao pravo rešenje za mesto ministra odbrane! U Srbiji su odmah nakon najave smene Bratsilava Gašića u beogradskim medijima pojavila mnoga imena koja navodno figuriraju za ovu veoma važnu funkciju, a sve su glasniji oni koji poručuju da je vreme za ŽENU MINISTRA VOJNOG!

DA LI ĆE KONAČNO ŽENA NA ŠTIKLAMA KOMANDOVATI SRPSKOM VOJSKOM? Ove dame su kandidati da zamene Gašića!

Prema pisanju medija, ali i izjavama javnosti u Srbiji čini se da je “sazrelo” vreme da se jedna žena nađe na mestu ministra vojnog, a najveće šanse daju se ministarki bez portfelja zadužene za evrointegracije Jadranki Joksimović. U "užem krugu" su i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ali i predsednik skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Marija Obradović.

Lazanski OTKRIO da li će on biti novi MINISTAR ODBRANE i šta je SPAS ZA SRPSKU VOJSKU!

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

U anketi Telegrafa, čitaoci našeg portala dobrovoljno su odgovorili na pitanje: "DA LI ŽENA TREBA DA BUDE MINISTAR ODBRANE SRBIJE?", njih 67,24 odsto odgovorilo je - TREBA, TO JE PRAVI POTEZ, 29,41 odsto reklo je NE, TO NIKADA NIJE BILO, a 3,35 odsto reklo je da su ŽENE U SVEMU PAMETNIJE OD MUŠKARACA (u anketi je učestvovalo 11. 000 ljudi)

Srbi su dakle spremni da vide jednu damu kako se nalazi na čelu Ministarstva odbrane, a da li će tako i biti ostaje da se vidi u danima koji dolaze.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA