Lazanski OTKRIO da li će on biti novi MINISTAR ODBRANE i šta je SPAS ZA SRPSKU VOJSKU!

Vojni ekspert i vojnopolitički komentator za naš portal iznosi svoje viđenje o tome kako bi se trebao izabrati novi ministar odbrane, kao i da li je on možda među kandidatima za ovu fotelju

Izjavom predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, da Bratislav Gašić zbog izjave da “voli kada novinarke lako kleknu” ne može više da ostane na mestu ministra vojnog krenula je licitacija imena u beogradskim medijima i Srbiji koje bi trebalo da sedne na ovo veoma važno mesto u Srbiji! Jedno od imena potecijalnih ministara, koje je sinoć ODJEKNULO je i Miroslava Lazanskog, proslavljenog ratnog izveštača sa mnogih ratišta i eksperta za vojna pitanja. On, za Telegraf.rs demantuje da ga je bilo ko zvao i ponudio mu ovu funkciju.

DA LI ĆE KONAČNO ŽENA NA ŠTIKLAMA KOMANDOVATI SRPSKOM VOJSKOM? Ove dame su kandidati da zamene Gašića!

OSEĆAM SE OSRAMOĆENO, NIŠTA NE ZAMERAM VUČIĆU: Evo šta je još Gašić poručio novinarima! (VIDEO)

Najavom smene ministra vojnog u Srbiji se pokrenula prava licitacija imena koji bi bili "idealno" rešenje da zemene Bratislava Gašića na ovom mestu, tako su se odmah mogle čuti priče da će na ovu veoma važnu funkciju po prvi put u istoriji sesti jedna dama, a najveće se šanse daju ministarki bez portfelja zaduženu za evrointegracije Jadranki Joksimović.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

LAZANSKI SVE PREDVIDEO: Amerikanci prave rat u Makedoniji zbog Turskog toka! (VIDEO)

Međutim u moru kandidata sinoć je najviše odjeknulo jedno ime - Miroslav Lazanski.

Ovog proslavljenog ratnog izveštača i vojnopolitičkog komentatora mnogi ljudi u Srbiji bi rado videli na mestu ministra vojnog, a Lazanski za Telegraf.rs kaže:

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- To su smešne stvari. To da ću ja biti novi ministar odbrane ne želim uopšte da komentarišem, ne znam odakle je uopšte nekome palo na pamet da kaže tako nešto.

Vojnopolitički komentator i novinar Miroslav Lazanski kaže da ne zna ko će biti novi ministar:

- Niti znam, niti me zanima ko bi mogao da dođe na to mesto umesto Bratislava Gašića, nisam ja baba Vanga.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On dodaje da je mesto ministra odbrane veoma važno za svaku zemlju i da se o izboru osobe koja će upravljati njime mora dobro razmisliti i da tu "vlast nema pravo na grešku", jer je ovo pitanje važno za opstanak Vojske Srbije.

Da li će se ovaj proslavljeni novinar i vojnopolitički komentator upustiti u političke vode ostaje da se vidi, ali tačno je da bi mnogi Srbi voleli da ga vide na mestu ministra odbrane.

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DM

    9. decembar 2015 | 13:43

    Lazanski bi bio pun pogodak.

  • nn

    9. decembar 2015 | 14:12

    Sto je Dokovic za tenis to je Lazanjski za vojsku.

  • oficir

    9. decembar 2015 | 13:43

    Lazanjski je tračak nade za našu vojsku koju su uništili bivši polupismeni Ministri vojske. Naša vojska sbi bila u dobitku velikom dolaskom Eksperta za Vojsku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA