JEZIVA TRAGEDIJA: Muškarac kojem su lopovi ŠTANGLOM zdrobili lobanju PREMINUO! (FOTO)

Nesrećni čovek zadobio je višestruke prelome lobanje kada su ga prilikom krađe metalnom štanglom napali J. J. (22), Š. D. (19), I. P. (18) i njihov petnaestogodišnji saučesnik E. D.

  • 79

Dragan Simonović (53) iz sela Badnjevac opština Žitorađa, čuvar preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju invalidnih lica "Elmont" Niš, koji je u sredu brutalno pretučen na svom radnom mestu podlegao je jutros povredama.

- Povrede su bile suviše teške i bez obzira na sve preduzete mere lečenja, pacijent je preminuo – saopštio je Nebojša Stojanović, direktor niške Klinike za neurohirurgiju.

Maloletnik koji se sumnjiči da je smrskao glavu radniku u Nišu, ima 123 KRIVIČNE PRIJAVE, A SAMO 15 GODINA?!

Nesrećni čovek zadobio je višestruke prelome lobanje kada su ga prilikom krađe metalnom štanglom napali J. J. (22), Š. D. (19), I. P. (18) i njihov petnaestogodišnji saučesnik E. D.

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U SRBIJI: Zdrobili mu lobanju pošto ih je uhvatio u krađi!

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Naizmenično su ga tukli i kada je pao na zemlju i prestao da pruža otpor zbog čega je protiv njih podneta krivična prijava za pokušaj teškog ubistva za šta je zaprećena najteža kazna. Lopovi su uhapšeni samo nekoliko sati nakon napada zahvaljujući opsežnoj policijskoj potrazi. Priznali su napad, a pronađeno je i oruđe koje je upotrebljeno za premlaćivanje čuvara.

Simonovićeva supruga zatražila je najtežu kaznu za napadače na svog muža.

- Treba ih streljati za primer da niko drugi ne bi stradao kao moj suprug koji je samo branio imovinu svog preduzeća – rekla je Snežana Simonović.

Zahvaljujući intenzivnoj potrazi uhvaćene su četiri osobe koje su brutalno pretukle čuvara Simonovića.

Slobode su lišeni J.J. (22), Š.D. (19) i I.P. (18) dok je njihov petnaestogodišnji saučesnik sa krivičnom prijavom za razbojništvo odmah priveden Višem javnom tužilaštvu.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Torima

    24. jul 2015 | 10:36

    Zato u Americi postoji zakon da mozes da potegnes oruzije na svom posedu... a da je to isto i cuvar uradio i pobio stoku, bio bi on ubica, manijak, lud itd, jer su "deca" samo htela da se igraju... Gde su roditelji te dece da ih vaspitavaju na vreme? P.s. definitivno se mora uvesti smrtna kazna....

  • Rade

    24. jul 2015 | 10:36

    Pa treba smradove prvo odvaliti od batina,onda na prisilni rad,kopanje kanala itd.

  • mikica

    24. jul 2015 | 10:43

    Da se branio zavrsio bi u zatvoru. Da je drzave bez 20 godina zatvora ne bi prosli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA