≫ 

Vremenska prognoza do kraja dana (30. jul 2018. godine): Sunčano i toplo, u toku večeri sa pljuskovima (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Na severu Srbije do kraja dana sunčano, toplo i veoma sparno. U ostalim predelima biće promenljivo oblačno i sparno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne, a naročito u južnim i istočnim predelima, gde se ponegde očekuju grmljavinske oluje i obilni pljuskovi. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Maksimalna temperatura od 26°C na jugu do 33°C na severu Srbije.

Na istoku Srbije sutra oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ostalim predelima Srbije u toku jutra i pre podne biće sunčano.

U Srbiji narednih dana promenljivo oblačno, veoma sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom sredinom dana, posle podne i uveče. Maksimala temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 25°C na jugu do 33°C na severu Srbije, dok se u sredu na istoku Srbije očekuje još svežije. Od vikenda se očekuje stabilizacija vremena.

U Beogradu narednih dana promenljivo oblačno, toplo, veoma sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimala temperatura do 30°C. Od vikenda se očekuje stabilizacija vremena.

U utorak iznad većeg dela Evrope biće sunčano i toplo. Pljuskovi sa grmljavinom očekuju se na jugoistoku kontinenta i na Balkanskom poluostrvu. Najtoplije u Rimu sa temperaturom do 36°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA