Vremenska prognoza do kraja dana (15. avgust 2018. godine): U Srbiji promenljivo oblačno, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Do kraja dana u Srbiji promenljivo oblačno i svežije, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na krajnjem istoku biće suvo i uglavnom sunčano. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar i biće sparno. Maksimalna temperatura od 23. na jugu do 31. stepena na severu i istoku Srbije.

I sutra će u Srbiji biti promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, ali će na severu, istoku i jugoistoku Srbije biće pretežno sunčano. U ovim predelima temperatura će ići do 32. stepena. Narednih dana očekuje se smena sunčanih i oblačnih intervala, a ponegde i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 27 do 33 stepena.

U Beogradu do kraja dana svežije i promenljivo oblačno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, naročito na širem području grada. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar i biće sparno. Maksimalna temperatura 28 stepeni.

U glavnom gradu narednih dana pretežno sunčano i toplo, povremeno uz oblačnost, naročito u petak. Maksimalna temperatura biće do 34 stepena.

Narednih dana očekuje se smena sunčanih i oblačnih intervala / Foto: Aleksandar Miljuš

Vremenska prognoza za Evropu:

Sutra oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim i severozapadnim i delovima Evrope, kao i na Balkanskom i Apeninskom poluostrvu. U ostalim predelima biće vedro. Najhladnije biće u Skandinaviji i na Britanskim ostrvima sa temperaturom oko 20 stepeni. Najtoplije biće na jugu Španije, sa temperaturom i preko 35 stepeni.

Na grčkom primorju sutra sunčano i toplo, povremeno uz umerenu oblačnost. Duvaće umeren do severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 19 do 24, maksimalna dnevna od 29 do 35 stepeni.

Na crnogorskom primorju sutra promenljivo i nestabilno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a više padavina očekuje se poslepodne i uveče. Biće uslova i za grmljavinske oluje. Vetar slab do umeren, promenljiivog pravca. Minimalna temperatura od 23 do 25, maksimalna dnevna od 28 do 34 stepena.

Na hrvatskom primorju u četvrtak promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na jugu Dalmacije, dok se na severu očekuje vedro vreme sa burom. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca, na severu jak severoistočni. Minimalna temperatura od 19 do 24, maksimalna dnevna od 28 do 35 stepeni.

(Telegraf.rs/Biljana Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA